Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wszystkiemoje kolezanki maja dziecko a ja nie

Polecane posty

Gość gość

nie chce miec dzieci jestem mloda chce sie bawic wspolczuje im

Gość Marla Bruni
Tramwaj we Wrocławiu. Stałem przy biletomacie, opierając się o jego boczną ściankę, zaś przy jego panelu dotykowym stał bardzo dystyngowany Pan. Wygląd i zachowanie Pana kojarzyły się z najlepszymi, międzywojennymi tradycjami polskiej inteligencji - skórzana teczka, szyty na miarę garnitur, buty na wysoki połysk... - "Tylko we Lwowie"... - zanuciłem będąc pod wrażeniem aury jaką roztaczał. Pan najwyraźniej nie tylko wyglądem, ale i duchem, pozostawał w minionej epoce. Usilnie próbował on bowiem kupić bilet przytykając do czytnika karty bankomatowej jakiś biały plastik, w którym rozpoznałem kartę magnetyczną. Takie karty to elektroniczne "klucze" do drzwi np w biurowcach. - Tą kartą Pan raczej biletu nie kupi. - zauważyłem, mam nadzieje, przyjaźnie. - Że niby co?! - odparł, wyraźnie sfrustrowany - Niby, k***a, czemu?! To jest karta dostępu do NAJBARDZIEJ LUKSUSOWEGO budynku w mieście! - Ale opcji kupowania biletu chyba nie ma... - Pytał cię kto szczeniaku o zdanie? - no i resztki czaru prysły, jak kwas zalany wodą...

Gość gość
choć to ci zrobie nojdora jak się zdecydujesz:D