Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość closterklau

zgrzyt prezentowy

Polecane posty

Gość closterklau
ojj nie płacze :O was się pytam - co waszym zdaniem chciał przez to pokazac??? was, jako obcych ludzi, tak z boku patrzac na to, tyle nie płacze, jego mam w d... nie mam zamiaru z nim rozmaiwac wcale bo baran nie zrozumie

do brokeninside87 spieprzaj usmiech.gif jak ci tematnie interesuje x to Ty w*********j, trudno, żeby mnie taki temat prosto z d**y interesował:O nie dziwię się, że Cię brat oc****ł, też bym to robiła na każdym kroku od dzieciństwa:O

Gość closterklau
......bo ludzie na prawdę mają dużo poważniejsze problemy niż co kupić rodzicom ,,, :D:D:D z pewnością, ale poważniejszych ,,problemów'' nie zauwazyłam na Kafe, wrecz pzreciwnie hahah OK, to nei jest problem wagi panstwowej 0 chciałam sobie pogadac na forum o tym - to tak trudno zrozumie? :) wymiana mysli, wymiana zdan..jejuuu :D

Gość gość
chu z prezentem zyczenia zlozysz i bedzie dobrze, po co chcesz byc lepsza i cos dac gdy liczy sie gest i pamiec? a rodzice od dzieci i tak niczego nie chca

Gość gość
A nie ma ciekawszych tematów do wymiany zdań i opinii?

Gość miódmalina99

Kosmetyki są super pomysłem! Zarówno dla mamy, jak i dla taty, nikt nie pogardzi dobrymi kosmetykami których sam by sobie nie kupił. Polecam sprawdzić ofertę pat and rub, mają bardzo ciekawe rozwiązania