Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jestem w ciazy

Polecane posty

Gość gość

witajcie kobietki:) poltora tygodnia temu moglam zajsc w ciaże i chyba tak sie stało. Prawie od razy miałam dziwne objawy, strasznie zaczął pobolewać mnie brzuch, zoładek, dziwne uczucie, odechciało mi się jeść a jak już coś zjem to mi źle, do tego strasznie bolą mnie sutki, nie piersi. Same piersi zaś stały się napięte i takie dziwne, inne niż przed okresem. Jestem przed okresem i strasznie się boję ponieważ miałam już samoporonienia i nie chce zeby to był kolejny raz. Choć pani doktor mowi, ze to nic takiego i to normalne ja strasznie to przezywam i chce mieć dziecko. Testy zazwyczaj pokazują brak ciazy, ze niby za wczesnie a pozniej okazuje sie za pozno na wszystko i po wszystkim. Nie chce kolejny raz przez to przechodzic. doradzcie co mam robic

Gość gość
dziewczyno jak sama napisałaś, w ciążę mogłaś zajsc 1,5 tygodnia temu, wiec uwierz że to za wcześnie na jakiekolwiek objawy, bo nawet jeżeli doszło do zapłodnienia, to najwyżej jesteś chwile po zagnieżdżeniu, a może nawet nie, a dopiero wtedy zaczyna być produkowana gonadropona kosmówkowa odpowiedzialna za obajwy ciążowe

Gość gość
*gonadropina oczywiscie miało być

Gość gość
zmień lekarza jest mnostwo dobrych ginekologów.

Gość gość
mozesz poprosic lekarza o luteine lub duphaston, a najlepiej zbadaj poziom progesteronu ponieważ może jest on za niski i to powoduje poronienia samoistne

Gość gość
ja sie tak nie czuje nigdy przed okresem. Moze byc tez, ze stalo sie to wczesniej, w dniach nieplodnych bo nie uzywamy zadnych zabezpieczen?

Gość gość
mam tez dziwne uplawy, lekarza mam na czawartek ale juz nie moge wytrzymac

Gość gość
w ciążę można zajść jedynie podczas owulacji

Gość gość
a w czwartek lekarz powie Ci jedynie, że macica rozpulchniona, co moze oznaczać zarówno ciażę, jak i zbliżajacą się miesiaczkę

Gość gość
W ciąże zachodzi się po r*****iu

Gość gość
staramy sie o dziecko i robimy to przy kazdej okazji i bez zadnych srodkow ostroznosci te pytania moga wydac sie glupie ale mam dosc po takich przejsciach

Gość gość
Byłaś już u psychiatry?

Gość gość
Byłaś już u psychiatry?