Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki rozmiar i typ stanika do karmienia przy malym biuscie

Polecane posty

Gość gość

Mam sportowy biust nie plaskie ale takie powiedzmy w luznym staniku A push upy blub C. I mam dylemat bo chce karmic 3,4m-ce i na pewno zeby bylo wygodnie i dyskretnie musze kupic stanik do karmienia.przed ciaza w h&mm kupowalam 70B.teraz pod biustem b przybylo w biuscie niewiele moze pil rozmiaru.i teraz nie wiem jaki stanik mam kupic bo te do karmienia sa luzne bez usztywnien wiec kupic A,B??i boje sie ze bede wygladac jak chlop bez push upa...popro czyze jakies nazwy firm czy linki do aukcji. Dzieki

Gość gość
ile masz pod biustem?

Gość gość
Po pierwsze- doradzam dobry stanik, a nie H&M, czy to w ciąży, czy przy karmieniu czy w ogóle. Po drugie- nie przewidzisz jak urośnie Ci biust w ciąży i po porodzie, mi podskoczyło w ciąży z D do E, po porodzie z E do G, ale z kolei obwód był różny, w sumie nosiłam staniki 70D, 80E, 85 E, 75G... To jest totalna loteryjka. I najlepiej poczekać aż zaczniesz karmić, ewentualnie takie tanie miękkie sobie kup. Po trzecie- stanik bez porządnego obwodu nie utrzyma prawidłowego kształtu piersi i nie widziałam jeszcze takiego miękkiego (w obwodzie nieraz guma, górą luźna bawełna albo elastyczne) który by trzymał ładnie biust. Staniki do karmienia też są normalne, z fiszbinami, usztywniane. Miękki ewentualnie do spania załóż jak nie lubisz w sztywnym spać, ale na co dzień się nie nadaje. Nieraz czytam mity że musi być miękki żeby nie uciskał, bo zastoje mleka, to i siamto- tyle że dobrze dobrany stanik nie ma prawa w żadnym miejscu uciskać.

Gość gość
Po pierwsze- doradzam dobry stanik, a nie H&M, czy to w ciąży, czy przy karmieniu czy w ogóle. Po drugie- nie przewidzisz jak urośnie Ci biust w ciąży i po porodzie, mi podskoczyło w ciąży z D do E, po porodzie z E do G, ale z kolei obwód był różny, w sumie nosiłam staniki 70D, 80E, 85 E, 75G... To jest totalna loteryjka. I najlepiej poczekać aż zaczniesz karmić, ewentualnie takie tanie miękkie sobie kup. Po trzecie- stanik bez porządnego obwodu nie utrzyma prawidłowego kształtu piersi i nie widziałam jeszcze takiego miękkiego (w obwodzie nieraz guma, górą luźna bawełna albo elastyczne) który by trzymał ładnie biust. Staniki do karmienia też są normalne, z fiszbinami, usztywniane. Miękki ewentualnie do spania załóż jak nie lubisz w sztywnym spać, ale na co dzień się nie nadaje. Nieraz czytam mity że musi być miękki żeby nie uciskał, bo zastoje mleka, to i siamto- tyle że dobrze dobrany stanik nie ma prawa w żadnym miejscu uciskać.

Gość gość
oczywiście, że nie powinien uciskać ani latać jak Żyd po pustym sklepie.

Gość gość
biust praktycznie nic mi sie nie zmienił tzn.zrobił sie tylko DELIKATNIE pełniejszy ,więc biustonosz do karmienia był w ogóle zbędny w moim przypadku.Mam rozm A :(

Gość Mysza_876
Idealne dla ciebie beda staniczki BabyOno, taki styl na stanik sportowy, ale bardzo wygodne.

Gość gość
Hm to najgorsze badziewie! Mam ich staniki i sie po prostu rozchodza, beznadziejne, nic nie trzymaja. Lepiej kupic cos na allegro np. Alles mama, oni maja tabele z rozmiarami. Mierzysz sid tasma krawiecka w biuscieiI pod i masz rozmiar. Ale na serio ztob to pod sam koniec ciazy, kup jeden i dopierio po porodzie kolejne.

naprawdę tak myślisz? dla mnie z kolei te biustonosze okazały się rewelacyjne, nie uciskały mnie ani nic. Pełen komfort.

Gość gość
Zobacz na stronie Allesa. Tam znajdziesz prawdopodobnie takie rozmiary jak pytasz

Gość gość
WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!!