Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co dostajecie od mezow na urodziny

Polecane posty

Gość gość

I czy sa to prezenty niespodzianki czy raczej spodzianku czyli poprostu mowucie co chcecie.Pytam bo moj maz powiedzial ze jak nie powiem co chce to zamowi pizze i to bedzie prezent dla mnie

Gość gość
Didam ze mam swoje zainteresowania wiec chocby po najprostszej lini oporu to by mogl ksiazke kupic a jemu widac sie nie chce wysilic wkurzyl mnie i jesli faktycznie w prezencie urodzinowym kupi mi pizze to bedzie dym

Gość poiuytre
My sobie prezentow nie robimy. Wyjdziemy gdzues zawsze do restauracji albo kawiarni albo do kina i tyle

Gość poiuytre
My sobie prezentow nie robimy. Wyjdziemy gdzues zawsze do restauracji albo kawiarni albo do kina i tyle

Gość gość
No jabym sie tez wkurzyla na pize zeby jeszcze na nia zaprosil a on.chce do domu zamowic szok

Gość gość
ja zawsze dsotaje kila win ale nie tylko na urodziny bo też na imieniny walenytnki czy dzien kobiet... :o

Gość kwiaty i życzenia
prezentów sobie nie robimy

Gość magadadadadadadadadada
ja raczej zawsze wybieram sobie sama prezent, albo informuje co chce dostac ( i odwrotnie) oprczt tego wychodzimy z tej okazji na kawe, obiad czy lody :D po prostu trzeba sie dogadac, widocznie mało rozmawiacie. ja mojemu od razu powiedziałabym: kochanie w tym roku zamiast pizzy wolałabym ... i juz koleś wie co ma kupić.

Gość gość
Kwiaty od męża dostaje zazwyczaj raz w tygodniu, wiec na urodziny/imieniny to nie prezent. Ostatnio dostałam pierścionek z Apartu, rok wcześniej okulary RayBan oryginalne! Akurat w okolicy moich urodzin mąz ma zawsze spora premię, wiec pamięta i nigdy nie oszczędzał na to specjalnie. Na imieniny to już drobniejszego coś, jakiś drobiazg z biżuterii ,bielizna, krem dobry czy perfumy. Dla mnie to bezsens, dlaczego jako para przed slubem zawsze się pamiętało, starało i robiło prezenty a teraz o tym zapominacie, nie celebrujecie. Przecież trzeba o siebie nawzajem dbać, to buduje jakies lepsze relacje pomiędzy dwojgiem ludzi. Pamiętajcie, ze o miłość/partnera trzeba dbać.

Gość gość
Dostaję zawsze niespodzianki. I zawsze udane ;) Po prostu mój mąż mnie słucha, zna i na ogół wie czego chcę ;) Ale prezentów konkretnych nie będę przytaczać bo są zawsze bardzo związane ze mną i moimi pasjami także nikomu więcej się to nie przyda raczej ;)

Gość gość
Ray Bany oryginalne dostałaś.?? No nie p*****l?????? Hahahaha

Gość gość
mi tez maż zazwyczaj robi niespodzianki, ktore sa trafione ;) ale w tym roku chyba zabraklo mu weny tworczej, bo pytal juz co che dostac od mikolaja ;)

Gość gość
moj maz nie pamieta nigdy o urodzinach, imieninach itp. Nie dostaje kwiatow ani prezentow, nigdzie tez z owych okzaji nie wychodzimy

Gość gość
moj jest bardzo przewidywalny, na przemian bielizna i bizuteria:) bielizne nosze, ale bizuterie zaloze jak dostane, 2 2 dni ponosze i lezy i tak juz lezy sobie na polce kilka tysi:D:D

Gość gość
o kwitach nie pisze, bo je mam bardzo czesto bez okazji:)

ja komplet bielizny w moim ulubionym butelkowo-zielonym kolorze ;) ale sama go sobie wybrałam, a mąż zasponsorował. To i tak duży krok do przodu w naszych stosunkach, bo rok wcześniej dostałam komplet biżuterii w stylu kobiety w wieku przed-emerytalnym i po długich pertraktacjach dowiedziałam sie, że zlecił zakupy mamusi ;)

Gość ewaewelinaaaaaa
roznie bizuteria, bielizna, prefumy, sprzet do cwiczeń, cos z ubrań moj maz to jest udany,,, patrzy czesto co mam na allegro w obserwoanych i cos z tego kupuje tylko ze swojego konta:D

Gość gość
przestał kupować mi cokolwiek bez informowania jak wkurzyłam się za 3 gerbery na imieniny.