Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO MOZNA KUPIC NA MIKOLAJKI 13 LATCE

Polecane posty

Gość gość

moj syn wylosowal kolezanke z klasy:) co moze jej kupic, koszt do 30zł, jak troche przekroczy tez bedzie ok. syn pytał kolezanki co chcialaby, ale ona nie wie powiedziala kup cos fajnego:) tylko co? co polecacie?, mamy malo czasu, bo jutro musze kupic, beda sobie wreczac w srode na godzinie wychowawczej

Gość gość
jakąś fajną książkę

Gość gość
albo łańcuszek srebrny, kolczyki lub bransoletkę

Gość gość
Jakis blyszczyk i lakier do paznokci.

Gość gość
tez mysle,ze błyszczyk naturalny, lakier jasny, na tusz tez starczy:) moja corka kolezance kupila taki zestaw , zaplacila 29,99 w Rossmanie:)

Gość gość
13-latce tusz w jakim celu jest potrzebny?

Gość gość
kochana, a Ty myslisz,ze dziewczyny nie uzywaja? w gimnazjum? to bardzo sie mylisz:)

Gość gość
byle nie kosmetyki do higieny, od chłopaka nie wypada ;) pomyśli że mu smierdziała

Gość gość
skoro matki pozwalają, to niech sobie uzywają, ja nie byłaby zadowolona gdyby moja 13- latka dostała zestaw kosmetyków

Gość gość
a masz 13 latkę?

Gość gość
jakiś fajny kubek świąteczny, nauszniki, rękawiczki ciekawe. Zależy czy to typ modnisi czy romantyczki.

Gość gość
12-letnią siostrę, wystarczy

Gość gość
modny notatnik z Empiku

Gość gość
rok robi różnicę zapewniam 12 a 13 lat :D przecież one są prawie dorosłe chodząc do gimnazjum, niektóre są naprawdę dorosłe jak chodzą do 18 roku życia :p

Gość gość
nie ważne czy 12 czy 13 tylko na ile pozwalają rodzice, kilka miesięcy temu poznałam 15- latke- myślałam, że ma co najmniej 19, a jak zobaczyłam 2 kosze kosmetyków, to byłam w ciężkim szoku, bo moim zdaniem to gruba przesada, dlatego jeśli chodzi o prezent dla dziewczynki w tym wieku obstaje przy książce, delikatnej biżuterii, za to kosmetykom typu błyszczy czy tusz mówię zdecydowanie nie

Gość gość
w tamtym roku(a wiec w 6 klasie) wiekszosc dziewczynek chciala wlasnie kosmetyki do makijazu:) nie mowimy tu o mocnym makijazu ale delikaltnym

Gość gość
moje drogie u nas jest 12 latka, która cyc na górze, wymalowana- wygląda conajmniej na lat 18....norma się powoli robi. Tak na marginesie to bardzo fajna, mądra i wychowana dziewycznka, nie jakiś pustogłąb....po prostu zmienia się świat kobiety, czas się obudzić :D

Gość gość
ja bym 13letniej córce absolutnie nie pozwoliła się malować! W tym wieku malują się TYLKO małoletnie k***iska- taka prawda. Normalne dziewczyny chodzą w tym wieku bez makijażu. I tak- mam córkę w zblizonym wieku. Biżuterii broń Bóg! Zaraz wszyscy będą się nabijać, ze się w niej zakochał (jest jak jest- nieoszukujmy się :) ). Wg mnie mozna kupić fajną książke, ramkę na zdjęcia, jak dziewczyna ma jakiegos idola to może być antyrama z jego podobizną.

Gość gość
Nie ma z czego się budzić. W dobrej podstawówce makijażu się wciąż nie toleruje. W VI klasie u mojego dziecka żadna dziewczynka się nie malowała. I tak trzymać.

Gość gość
no własnie zależy jaki to typ dziewczyny. jeżeli kujonki to jakąś książkę, pióro czy cos, a jak dziewczyna wyluzowana, to też myślę,że jakieś kosmetyki;)

Gość gość
a dlaczego książkę jedynie wtedy jak jest typem kujonki? nie- kujonki nie mogą czytać książek? jest tyle fajnych pozycji dla nastoletnich dziewczynek

Gość gość
gość no własnie zależy jaki to typ dziewczyny. jeżeli kujonki to jakąś książkę, pióro czy cos, a jak dziewczyna wyluzowana, to też myślę,że jakieś kosmetykioczko.gif X wyluzowane używają kosmetyków a reszta to sztywniary :o z takim podejściem wychowasz młodociane k***isko albo galeriankę- powodzenia!

Gość gość
"jeżeli kujonki to jakąś książkę, pióro czy cos," Rewelacja. Czyli książki są tylko dla kujonów.. poziom kafeterii, zaiste. Jak się samemu nic nie czyta..

Gość gość
a ja znam takie autorki jak np. Siesicka czy Musierowicz

Gość Nati2013
Ja ran w wieku 13 lat juz zaczynalam Sie malowac :p hihi taki etap dzirwczynki przechodza w gimnazjum, uwazaja ze Sa juz dorosle i mnie to nie prtrszkadza jesli jest w granicach rozsadku ten makeUp :p mysle,ze zestaw "delikatnych" kosmetykow jest strzalem w dziesiatke :)

Gość Nati2013
Z ksiazka chyba ciezej utrafic w tematyke jaka preferuje Dziewczynnka a kosmetyki czy kujonicha czy nie nawet od swieta wykorzysta z usmiechem.

Gość gość
wydaje mi się, że ważne jest to, żeby dzieciaki w ogóle coś czytały, więc niech będą i jakieś tam anioły