Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO MOZNA KUPIC NA MIKOLAJKI 13 LATCE

Polecane posty

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] łoże_w_kolorze_czerwonym Wiesz książki typu "Zapałka na zakręcie" są cudowne, ale jako pedagog widzę jaki jest dziki szał na książki jakie wymieniłam. x x jako pedagog:D dobre:D czytalam Twoje wpisy i w najlepszym przypadku to Ty sprzatasz klatki imbecylko

Gość gosccccccccc
ale weźcie pod uwagę,ze to chłopiec ma kupic dziewczynie:) wiec kolczyki i inne typu bizuteryjnego odpadaja:) ksiazka? - moim zdaniem sredni pomysł moze cos konkretnie zwiazane z Mikolajem - maskotka Mikolaj lub do postawienia nie wiem moj syn wylosowal kolegę i nie ma problemu, kupił mu jakis dodatek do gry on line(bo tamten chciał)

Gość gość
a dlaczego Twoim zdaniem książka to średni pomysł?

Gość gosccccccccc
bo niewiadomo jaka literature lubi, a kupic aby kupic...bez sensu, bo trzeba cos kupic ale to moje zdanie:)

Gość gość
Jeśli książka, to Łoże ma rację - Igrzyska śmierci są na topie, film także.

Gość gość
no ale maskotka dla 13- latki to raczej nie bardzo, skoro dziewczyny w tym wieku podobno się malują

Gość gosccccccccc
piszę, bo pamietam co w tamtym roku dziewczyny dostawały od chłopcow,ale sam pomysl tez jakos srednio mi sie widzi a niby taka prosta rzecz-prezent heh

Gość gość
Kosmetyków do makijażu bym nie kupowała- w ostateczności z podobnych pomadka czy błyszczyk ochronny, widziałam takie kremy do ust o różnych smakach, może coś takiego. Sama bym nie chciała żeby moja córka się malowała w tym wieku, ostatecznie błyszczyk, czy transparentny lakier- ale i na ten ostatni niektórzy rodzice nie pozwalają. W Yves Rocher są wody toaletowe o zapachach owoców- niby nie dedykowane dla dzieci, ale jak najbardziej odpowiednie moim zdaniem, za 20 zł można kupić małą buteleczkę, są wydajne a np. kokos pachnie naprawdę świetnie... Za dobre kosmetyki pod prysznic czy do kąpieli też się nie powinna obrażać, w końcu to nie mydło w kostce i antyperspirant. Nieraz takie dostawałam (w tym wieku również) a do głowy mi nie przyszło pomyśleć że może nie dbam o higienę i to sugeruje darczyńca. Fajny notes z Empik-u to też dobra propozycja, podobnie jak książka ulubionej autorki (to faktycznie poziom kafe- czytający książki to kujon), nie zawsze rodziców stać żeby dzieciom kupować nowe książki na zawołanie. Może słuchawki jak lubi słuchać muzyki, zestaw ładnych, zapachowych świeczek, nawet kubek- tylko nie pierwszy lepszy z reniferkiem tylko coś ładnego wybrać. Niech podpyta jej koleżankę najlepiej, a przede wszystkim radzę jego zaangażować w wybieranie i kupowanie prezentu, bo później wyrośnie na faceta za którego prezenty będzie kupować najpierw mama, potem żona ;P Chce mieć zabawę w MIkołajki to niech się uczy żeby też się postarać dla innych.

Gość Fruzia79
ja swojej córce chce kupic iboxa , Tutaj widziałam fajne http://www.nextco.pl/ mówi że tyle jej koleżanek teraz ma , to niech się tez cieszy.