Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne zachowanie faceta

Polecane posty

Gość gość

Poznaliśmy się na FB po dwóch miesiącach zaproponował mi wspólne mieszkanie, wszystko w formie pisanej.Jak się spotkaliśmy to już nie mówił o tym mieszkaniu.Myślałam że o tym pogadamy ale nie było czasu, bo miał strasznie dużo stresów i spraw na głowie związanych z wyprowadzką.Pomagałam mu się przeprowadzić do nowego domu, ale nawet nie napomknął żebym z nim mieszkała a 3 dni tam byłam u nich i nocowałam.Druga sprawa właśnie myślałam że będziemy razem spać...tyle razy pisał że marzy o mnie i nie może się już doczekać wspólnych nocy.Może krępuje się przy córce?(13 lat) Dzień wcześniej pisał mi sms-a że jest mu zimno i żebym go ogrzała,to mu powiedziałam że mam okres i nici z grzania ;) ale przecież mogliśmy chociaż spać razem :( nie wiem już co mam myśleć :(

Gość gość
Boze, jakie baby sa głupie, rozczarowalas go,bo zbyt latwo mu idzie z toba, jak można tak ladowac się do kogos ? ogarnij się kobieto

Gość gość
Ja się nigdzie nie ładuje, mówię mu że wszystko szybko się dzieje i potrzebuje czasu do zastanowienia, a On na to że chce mnie mieć na co dzień i na zawsze i tak codziennie mi pisał o tym mieszkaniu czy z nim zamieszkam.Więc nie rozumiem o co Ci chodzi...

Gość gość
już wolę być starą panną niż być z facetem z odzysku i z dzieciakiem :o