Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak się zastanawiam

Seks bez pożądania

Polecane posty

Gość wodkaok
"dlatego ja jako facet" facet bo będziesz musiał znów kogoś przenosić do innej pracy jak tylko ów ktoś kogoś pozna ,przez kilka lat idzie się strudzić ...:classic_cool:

Gość wodkaok
po kilku takich akcjach wodka to nie jest zle rozwiazanie ,ale ty nie wiesz o co biega przecież

Gość Tak się zastanawiam
A to Ty założyłeś temat, że chciałbyś aby panny Ci się szybciutko oddawały, bez ,,zbędnych" starań? :) Ale ja to rozumiem. Przecież istnieją faceci, którym panny same wskakują do łóżka tylko dlatego, że są atrakcyjni biologicznie. Przypuszczam, że miło takim być. ;)

Gość dlatego ja jako facet
nie chcialbym korzystac z takiej mozliwosci, natomiast chcialbym ja miec, zeby czuc sie atrakcyjnym facetem.

Gość wodkaok
"A to Ty założyłeś temat, że chciałbyś aby panny Ci się szybciutko oddawały, bez ,,zbędnych" starań? usmiech.gif " Widocznie przywykł do tego i nawet terapia szokowa nie pomogła ...:classic_cool:

Broken, a powiedz szczerze, uważasz że Twój brak popędu to sygnał od natury, że nie powinnaś mieć dzieci? Nie zrozum mnie źle, jestem ciekawa jak Ty to postrzegasz... x nie mam pojęcia, nie sądzę, nie chcę mieć dzieci i nie mogę (z innych powodów niż bio), ale nie widzę więzi między seksem a dziećmi - to przypadek moim zdaniem, że akurat tak się reprodukujemy, bo seks słuzy do czego innego i dzieci do czego innego. to temat na dłuzszy wykład jedyne co mogłoby potwierdzać taką tezę w moim przypadku to to, ze obrzydza mnie fizjologia seksu jak i fizjologia porodu i karmienia itd. i nie obrażasz mnie, dla mnie r*****ie się, płodzenie, bycie płodnym czy posiadanie odpowiedniego członka i waginy nie są wyznacznikiem do oceniania kogokolwiek:D

Gość Tak się zastanawiam
Bycie atrakcyjnym dla większości, to bardzo przydatny przywilej, bez dwóch zdań.

Gość Tak się zastanawiam
,,nie widzę więzi między seksem a dziećmi" - a ja widzę związek między seksem a dziećmi. W zamyśle natury seks służy temu by powstawało nowe życie, temu także służą wszelkie rytuały godowe, ,,zakochanie" mające prowadzić do stosunku seksualnego osobników... Wiem, że mamy antykoncepcję, która jest w stanie w prawie 100% zapobiec prokreacji, ale nie zapominajmy, że pierwotnie to wszystko jednak służy przetrwaniu gatunku...

ja też to wszystko WIEM , bo kończyłam szkołę, ale jakoś nie zgadza się to i tak z moją wizją świata:) ja tu piszę swoje opinie,a nie przeklejam podręczniki;)

Gość Tak się zastanawiam
Nie no serio. Jeżeli kobieta nie pożąda faceta, to dla mnie logicznym jest, że jej organizm ,,odrzuca" jego DNA, nie chce się z nim ,,połączyć". Dla mnie to cholernie logiczne, ale może się mylę...

Gość gość
nie głupia ta twoja teoria

Gość Tak się zastanawiam
,,i co, wtedy się rodzą potworki jak w związkach kazirodczych?" - niekoniecznie, od razu potworki, ale na przykład ludzie mniej atrakcyjni fizycznie.

Gość Tak się zastanawiam
Wiadomo, że generalizuję. Dobór płciowy ma swoje braki, które wychodzą w kolejnych pokoleniach. Można wzrokiem nie wypatrzyć czy nosem nie wywąchać recesywnego genu hemofilii czy mukowiscydozy na przykład, ale od czego są laboratoria. ;)

Gość Tak się zastanawiam
A co jest złego w chęc****siadania zdrowych, pięknych, inteligentnych dzieci? Przecież to pragnienie tego, żeby ktoś miał w życiu jak najlepiej...

Gość Tak się zastanawiam
,,tak, z ubytkiem dla odrzuconych wadliwych niedoszłych kandydatów na ojca, co nie" - oni ucierpią, ale ich niedoszłe dzieci zyskają to, że nie zostaną powołane jako ,,looserzy/rki" czy ,,nieudacznicy/ce" (określenia chętnie używane przez użytkowników kafeterii)...

Gość Tak się zastanawiam
Poza tym ja ,,wadliwym" nie odmawiam prawa do miłości/związków, ale za robienie dzieci, to chyba nie muszą się zabierać, co...

Gość Tak się zastanawiam
,,a najlepiej będzie dla Twoich dzieci jak dasz im po prostu żyć a nie urobisz sobie jak lalkę" - tu nie o to chodzi. Zobacz na jakim świecie żyjemy...

masz z******te podejście do rodzicielstwa - synku, najważniejsze, żebys nie był ofiarą na kafe:D:D:D:D Poza tym ja ,,wadliwym" nie odmawiam prawa do miłości/związków, ale za robienie dzieci, to chyba nie muszą się zabierać, co... x dla mnie chora lub brzydka osoba nie jest wadliwa i nie uznaję, że ktoś "nie musi się rozmnażać" - to jest eugenika :O myślałam, że chciałaś sobie pofilozofować, a nie trolować:O

Gość wodkaok
"Poza tym ja ,,wadliwym" nie odmawiam prawa do miłości/związków, ale za robienie dzieci, to chyba nie muszą się zabierać, co..." A przecież jesteś ...:classic_cool:

Gość Tak się zastanawiam
,,A przecież jesteś ..." no jestem jestem, co poradzić. :)

Gość Tak się zastanawiam
Tak myślałam, że pojawią się zarzuty odnośnie eugeniki, a tymczasem ja mam dobre intencje i wcale nie mam na myśli tych, które przyświecały nawiedzonemu panu z wąsikiem...

Gość gość
a jak ludzie się sobie podobają,ale kogoś odrzuca od drugiej osoby pod względem psychiki,to czy dziecko to będzie ślicznym psycholem

Gość Tak się zastanawiam
Nie pojmuję was , naprawdę. W świecie gdzie piękną sexy laskę traktuje się jak brylant, a brzydką niezgrabną jak goovno, a wy się niby dziwicie...

intencje nie, ale te same idee odnośnie stworzenia "lepszego człowieka" co jest sztuczne i p**********e. poza tym,chcesz im przekazać z******ty system wartości - że bycie niedoskonałym fizycznie jest czymś negatywnym i deprymującym:O i żeby się z niego nie śmiali na kafe - marzenia blondzi odnośnie bachorka:O chore prowo i tyle