Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie 19latki sierowane do straszych madrzejszych ludzi

Polecane posty

Gość Brunet196cmC
mhm nie idz :) poprostu wycofaj sie ...przed jego domem zobacz jak zareaguje

Gość gość
12 lat to nie duza roznicas.

Gość gość
Ale lepiej nie dopuszczać do takiej sytuacji, żeby był rozczarowany, zwłaszcza jeśli jej na nim zależy.

Gość gość
madra z ciebie dziewczynka.

Gość gość
gdybym była mądra nie dopuściłabym do takiej sytacji. A teraz zawraca mi powoli w głowie 12lat starszy facet, a ja nie umiem sie ( albo nie chcę) od niego uwolnić, bo coś mnie przy Nim trzyma. Nie, zdecydowanie nie jestem mądrą dziewczynką...

Gość gość
jezeli ty po kilku miesiacach spotkan nie jestes pewna co do niego czujesz , to ile czasu potrzebujesz?? kilku lat? a jak nie masz ochoty na seks z nim to lepiej nie idz do niego.

Gość gość
Nie inaczej:)

Gość gość
nie idź do niego. dla faceta zaproszenie do domu = seks, uwierz mi.

Gość gość
powinnam wg Ciebie po 3 miesiacach umiec zdeklarować co do niego czuje? Czuję sympatię. Nie chcę seksu jednoczesnie nie chcę zeby pomyślał, ze sądze ze jesy jakiś erotomanem, któremu zalezy tylko na seksie.

Gość gość
nie idź do niego. dla faceta zaproszenie do domu = seks, uwierz mi. X Pewnie masz rację. Nie pójdę do Niego. Jesli przez to zerwie kontakt no to sytacja będzie jakby jasna.

Gość gość
ale to, że on ma ochotę na seks nie znaczy, że jest erotomanem... dziwne gdyby nie miał. po prostu zgadzając się dajesz mu poniekąd znak, że też masz ochotę. tak to działa.

Gość gość
skoro facet umawia się z tyle lat młodszą, chyba zdaje sobie sprawę, że porusza się na innym gruncie niż gdyby randkował z rówieśniczką...

Gość gość
yhym, rozumiem. Na prawdę nie sądziłam ze tak to działa, ale pomogliście mi. Dziękuję!

Gość gość
po 3 miesiacach , czestych spotkan dziwne ze ciagle nie wiesz co czujesz do niego, mi sie wydaje ze nic, skoro nawet nie calowalas sie z nim.

jeśli nie chcesz seksu - nie idź. na drinka i żarcie można równie dobrze umówić się na mieście. a skoro on chce drinkować w domu, to ewidentnie ma nadzieję, że się upijesz i będziesz łatwiejsza.

Gość gość
po 3 miesiacach , czestych spotkan dziwne ze ciagle nie wiesz co czujesz do niego, mi sie wydaje ze nic, skoro nawet nie calowalas sie z nim. X a dlaczego uwazasz, ze powinnam sie całować? Nie rozumiem... 3 miesiące znajomosci to dużo, na tyle duzo, zeby sie calowac i chciec seksu? Albo co najlepsze, zeby sie zakochac i COS czuc? chyba jestem z innej epoki skoro tak...

Gość gość
aha, dziewczyno, pamiętaj - żaden facet nie powie Ci wprost: chodź do mnie, przelecę Cię (no chyba że to jakiś mega prymityw - w życiu takiego nie spotkałam, ale pewnie istnieją). za to facet bada grunt - zaprasza do domu, oczywiście na film, na drinka, na kolację, czy cokolwiek nie wymyśli... ale w tym jest zawsze podtekst, tak po prostu jest i tyle.

Gość gość
a mnie to troche bawi, ze uwazasz 31 latka za sedziwego starca nieomal. Mam syna w tym wieku, wprawdzie od lat samodzielny, ale to dla mnie jeszcze dzieciak, wcale nie taki madry zyciowo:). Jak to wszystko zalezy od punktu widzenia:)

Gość gość
@23:40 To prawda.

Gość gość
@23:40:02 Oczywiście.

Gość gość
Chyba rzeczywiscie dam sobie z Nim spokój póki nie jestem zakochana.. To trudniejsze niż sądziłam. Chłopacy w moim wieku są łatwiejsi. Chyba nie kazda dziewczyna jest w stanie utrzymać znajomosc z tyle lat starszym mężczyzną.

Gość gość
pewnie ze dziwne ze po 3miesiacach nawet nie bylo pocalunku! On tez nie dobieral sie do ciebie , nie probowal cie pocalowac? nie bylo flirtu ? bo to jakas dziwna znajomosc, moze on traktuje cie tyko jako znajoma bo z tego co piszesz ten facet tez jakis dziwny, nie wiem, moze oziebly.

Gość gość
@a mnie to troche bawi, ze uwazasz 31 latka za sedziwego starca nieomal. Mam syna w tym wieku, wprawdzie od lat samodzielny, ale to dla mnie jeszcze dzieciak, wcale nie taki madry zyciowousmiech.gif . Jak to wszystko zalezy od punktu widzeniausmiech.gif x No tak, dla Pani- jako matki on zawsze będzie dzieciakiem, a ja mam 12 lat mniej o Niego i dla mnie jest dojrzały i bardzo madry. Ale ja jestem dzieciaczkiem wiec to nic dziwnego. ;)

Gość gość
jeszcze jedno prowo kafeterii

Gość gość
pewnie ze dziwne ze po 3miesiacach nawet nie bylo pocalunku! On tez nie dobieral sie do ciebie , nie probowal cie pocalowac? nie bylo flirtu ? bo to jakas dziwna znajomosc, moze on traktuje cie tyko jako znajoma bo z tego co piszesz ten facet tez jakis dziwny, nie wiem, moze oziebly. XXX szczerze mówiąc... próbował. Tzn całuje mnie po dłoni. Niby nic... Próbuje mnie ostatnio przytulić, ale widze, ze on nie wie czy moze sobie na to pozwolić itp.

Gość gość
ja nie mysle zeby to bylo prowo. fajnie sie czyta.

Gość gość
tak szczerze mówiac nie widze jakiejsc niebotycznej róznicy miedzy synem, gdy mial 19 lat a 30, charakter ten sam, troche wiecej wiedzy i doswiadczenia, ma znajome dziewczyny w róznym wieku, 12 lat w tym momencie to nie jest az taka przepaść:), co innego, gdyby to bylo np.12 i 24 lata - ale teraz oboje jestescie dorośli.

Gość gość
to ja pisalam ze takie roznice nie maja sensu. ja mam prawie 23 lata i 6 lat starszego partnera, nie wyobrazam sobie jednak nikogo juz starszego naprawde (do zwiazku), bo jesli chcesz z ta osoba spedzic zycie, to ta roznica moze sprawic, ze potem dlugo bedziesz sama (jak on umrze..). Do seksu wiek nie ma znaczenia. A poza tym, tak, po 3 miesiacach juz powinnas umiec sie okreslic. Ja po 3 miesiacach zwiazku ze swoim zamieszkalam.

Gość gość
Uważacie, ze po 3 miesiącach powinnam byc zauroczona, zakochana? Nie wiem... dopiero teraz zaczynam o nim myslec jak o facecie-partnerze. Teraz dopiero ( doslownie tydzien) zaczyna całować mnie po dłoni, kłaść na ramieniu dłon, cos tam poprawiac, przysuwać sie do mnie.

Gość gość
tak szczerze mówiac nie widze jakiejsc niebotycznej róznicy miedzy synem, gdy mial 19 lat a 30, charakter ten sam, troche wiecej wiedzy i doswiadczenia, ma znajome dziewczyny w róznym wieku, 12 lat w tym momencie to nie jest az taka przepaśćusmiech.gif , co innego, gdyby to bylo np.12 i 24 lata - ale teraz oboje jestescie dorośli. X miło się to czyta, zwłaszcza ze swiadomoscią, ze pisze to matka 30latka. :)