Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Egzamin na studiach

Polecane posty

Gość gość

Witam Was, może ktoś się bardziej orientuje.. chciałabym się dowiedzieć czy na studiach można pisać drugi raz egzamin z tego samego przedmiotu, jeżeli był on już zdawany w poprzednim roku, czy muszę zrobić przepis? Chodzi mi tutaj o to, że w poprzednim roku miałam ten przedmiot na licencjacie, a w tym roku znowu mam ten sam przedmiot na magisterce.

Gość gość
Możesz zdawać kolejny raz. Nie musisz przepisywać oceny. Ja miałam trójkę, a chciałam lepiej i udało się zdać na piątkę.

Gość gość
z tym że ja miałam piątkę, ale chcę powtórzyć materiał.. a w twoim przypadku było to zaliczenie na ocenę czy egzamin?

Gość gość
Wykładowca wcale nie musi chcieć przepisywać Ci ocenę, ty bardziej ze studiów lic na mgr. U mnie niektórzy przepisują, inni przepisują tylko mgr->mgr

Gość gość
ale mi wcale nie zależy na tym przepisie, właśnie wręcz przeciwnie.. chcę chodzić na wykłady z tego przedmiotu i pisać egzamin.. tylko, że nie wiem czy mogę po raz drugi pisać egzamin z tego samego przedmiotu.. prowadzącego w ogole nie informowałam o tym że mam zaliczony już ten przedmiot na lic.

Gość gość
miał ktoś jeszcze taką sytuacje?

Gość gość
Dlaczego nie można?

Gość gość
może jest na forum ktoś, kto się bardziej orientuje i udzieli odpowiedzi

Gość gość
widzę, że jedni uważają tak, inni inaczej.. i dalej nie znam odpowiedzi.. może ktoś jeszcze wie coś na ten temat?