Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie moge sie doczekac az epapierosy beda zakazane w unii i wycofane ze sprzedazy

Polecane posty

Gość gość

przeciez to gorsze swinstwo niz zwykle papierosy :O

Gość henio z reklamy tesco
mój szef i jego żona chodzą po firmie z epetami,i wiecie co? jak idioci wyglądają:o

Gość gość
to cuchnie strasznie, nawet te bezzapachowe cuchna :O

Gość gość
Podstawową cechą inteligentnego człowieka, przystosowanego do życia w społeczeństwie jest akceptacja innych ludzi.

Gość gość
no to dlaczego palacze tego goovna nie akceptują mojej astmy? :O i tego że mnie dusi jak ktoś przy mnie pali epapierosa? :O

Gość biuściasta pani
to niech sobie w domu kopcą a nie w miejscu publicznym,tak mondralo?

Gość gość
Dlatego, że każdy ma prawo żyć jak chce, co jest nie zakazane to jest dozwolone.Nie jesteś pępkiem świata, żeby wszystko kręciło się wokół ciebie. Jak jesteś taka chora to idź na rentę

Gość gość
nie bez powodu uzywanie epapierosa jest zakazane w miejscach publicznych tak jak zwykle papierosy 🖐️

Gość gość
"Dlatego, że każdy ma prawo żyć jak chce, co jest nie zakazane to jest dozwolone.Nie jesteś pępkiem świata, żeby wszystko kręciło się wokół ciebie. Jak jesteś taka chora to idź na rentę" mi kazesz sie przystosowac a sam/a nie masz pojecia o zyciu w spoleczenstwie 🖐️ przy ciezarnej tez palisz?

Gość gość
Po 1) palenie e- papierosów nie jest zakazane Po 2) mnie nie interesuje czyjś brzuch, jak komuś nie pasuje, to może oddalić się lub wyjść

Gość gość
Jeszcze dorzucić do gazu krowy z ogromnymi wymionami, bo to jest obrzydliwe , nie muszę na ulicy oglądać takich obleśnych bab.

Gość biuściasta pani
dobre dobre,az sie posikałem ze śmiechu:)

Gość gość
w samolotach, w przychodniach, urzędach, środkach transportu etc. jest zakazane 🖐️ skoro np. palisz przy ciężarnej to widać nie nadajesz się do życia w społeczeństwie bo nie masz za grosz szacunku dla ludzi :O ludzie twojego pokroju właśnie przechodzą obojętnie obok tragedii, ludzie twojego pokroju są egotystami, egocentrykami i egoistami. nienawidzę tego. żyjesz wśród ludzi więc ich szanuj, bo dzisiaj to może ty jesteś górą bo nie masz yeebanej astmy czy nie jesteś na nic chory, ale jak przyjdzie taki dzień to gorzko zapłaczesz nad swoim własnym postępowaniem które nie uwzględnia zupełnie innych ludzi 🖐️

Gość gość
po 2. skoro TY masz ochotę sobie zapalić to TY się oddal, dlaczego inni mają być więźniami twoich kaprysów? :O

Gość gość
Acha czyli jesteśmy w punkcie wyjścia. Wszystko musi się kręcić wokól was czyli egoistek. Jednak różnica polega na tym, że jeśli stoimy na przystanku to widzisz, że ktoś pali, a ktoś nie wie , że jesteś chora. Aż tak trudno odunąć się? Chorzy ludzie leżą w szpitalach i tam obowiązuje bezwzględny zakaz palenia.

Gość gość
Jakie to typowo polskie zachowanie. Wymagacie unijnych regulacji prawnych, a do europejskigo zachowania kilka wieków wstecz.

Gość gość
ale ja mówię o paleniu papierosa elektronicznego a nie zwykłego :O i o tym, że gdy zwracam komuś uwagę to ten ktoś nadal pali :O nie mówię o sytuacjach gdy ktoś się specjalnie pcha gdzie dym leci, bo może ty jesteś idiotą że to dla ciebie nie jasne to wyjaśniam :O ale ja tak nie robię. konkretnie chodzi mi o biuro. zresztą - papieros zwykły czy elektroniczny - palenie to palenie, i zwykła kultura osobista nakazuje zapytać w miejscu gdzie są inni ludzie, czy nie będzie im przeszkadzało gdy się zapali 🖐️

Gość gość
poza tym nie każda choroba wymaga hospitalizacji 🖐️ puknij się ty w łeb. to że ktoś ma chorobę przewlekłą znaczy że nie może prowadzić normalnego, aktywnego w miarę możliwości życia? może jeszcze wszystkich usypiać? bardzo ci blisko do nazistowskiej ideologii z takim podejściem eliminacji tych, którzy nie są w 150% zdrowi i wydajni 🖐️

Gość gość
Jak byłem w knajpie w Hiszpanii, trochę balowaliśmy większą grupą, obok chciała przysiąść się para Anglików. Kobieta w widocznej ciąży. Zapytali nas wprost czy ktoś z nas pali, paliło dwoje ludzi. Więc grzecznie oddalili się w drugi koniec knajpy i tyle. To jest kultura europejska. Puścić takiego prostego Polaczka w świat, to tylko wstydu by narobił, bo mu przeszkadza.

Gość gość
ale ja mam w doopie jakieś hiszpańskie knajpy :O mówisz o zgoła innej sytuacji i nie ma tu analogii 🖐️

Gość gość
Nie zniżę się do twojego prostackiego poziomu. Mnie interesuje tylko merytoryczna dyskusja. Może i na twoją wiochę dojdą kiedyś słuchy o europejskim poziomie , o współżyciu z ludźmi, o tolerancji. Wtedy odezwij się na cafe. Temat uważam za zakończony- sfrustrowane wiecznie skarżące się i niezadowolone polaczki.PAPAPA

Gość gość
"Może i na twoją wiochę dojdą kiedyś słuchy o europejskim poziomie , o współżyciu z ludźmi, o tolerancji." poczytaj siebie :) i ty mówisz o tolerancji? :) hahahahahhahaha

Gość do autorki tematu dennego
A pomyślałaś może, że twoja choroba jest uciążliwa dla innych współpracowników. Że może kogoś irytować sapiąco-kaszlący astmatyk. Wykrztuszasz z siebie mnóstwo bakterii, a ktoś wypuszcza z ust tylko parę wodną. I to w ilościach mniejszych niż ty wytworzysz dwutlenku węgla.

Gość gość
to nie jest TYLKO para wodna i tu jest cały problem :) nie sapię i nie kaszlę, bo się leczę, a niestety jak ktoś w biurze przy mnie pali epapierosa to niweczy to moje leczenie. poza tym nie rozsiewam bakterii, bo nie mam żadnej infekcji bakteryjnej, ponadto jak każda normalna osoba zasłaniam usta gdy kaszlę. jak cię kiedyś los jakąś chorobą doświadczy, jakąkolwiek, to wtedy może zrozumiesz czym naprawdę jest TOLERANCJA. ta prawdziwa, a nie wydumana.

Gość paula0105
co za bzdury...kto pani chorej na astmę powiedział, że przebywanie w towarzystwie osób inhalujących się epapierosem szkodzi jej ?! warto zaczerpnąć trochę wiedzy POPARTEJ BADANIAMI np dr Sobczaka, ślaskiego doktora zajmującymi się nałogiem nikotynowym w różnych postaciach.... Nie twierdzę, że jest to lekarstwo, ale jedyną osobą ponoszącą konsekwencje tej inhalacji jest sam palacz- czyli przyswajanie nikotyny podnoszącej ciśnienie, oraz bezpośredni kontakt z wysuszającym śluzówkę glikolem. To co czuje osoba z boku, to substancje smakowe, których w płynach do e-inhalacji jest dużo, by powstał zbliżony do papierosa smak, ten zapah szybciutko się ulatnia...

Gość gość
"kto pani chorej na astmę powiedział, że przebywanie w towarzystwie osób inhalujących się epapierosem szkodzi jej ?!" bo ta osoba sie dusi. a jak ktos twierdzi ze wdychajac chemie wydycha pare wodna to jest zwyklym idiotą.

Gość gość
idiotą ze znacznymi objawami debilizmu jest ten, który twierdzi, że astmatyk dusi się przez e- papierosa. Astmatyk dusi się, bo takie są delegliwości tej choroby.Amen

Gość gość
idiota jest ten kto nie ma astmy i sie wypowiada na temat co dusi astmatyka 🖐️ rozne czynniki powoduja ataki astmy u roznych ludzi w zaleznosci od przebiegu choroby i indywidualnych rekacji organizmu, to co powstaje z wapowania takze u niektorych moze byc przyczyna dusznosci czego jestem przykladem. nie mow mi k****a jak sie czuje i co mi szkodzi, dobrze? mam alergie i astme i te opary ktore powstaja z wapowania MI SZKODZA, kumasz?

Gość gość
i w chooyu mam to że ktoś ma potrzebe wapowania.

Gość gość
Żeby ludzie na Ukrainie mieli tylko takie problemy, w d****h się poprzewracało i tyle.