Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pablitoa

pomysl na randke

Polecane posty

Gość pablitoa

witam, mam 20 lat i chcę sie umówić z dziewczyna tego samego wieku wiem że też jej sie podobam pisze z nią dluższy czas , wiem że też chciałaby sie spotkać tylko ona nie jest byle jaką dziewczyną i niema fju bździu w głowie tylko jest inteligentna i poukładaną dziewczyną więc niewiem dokonca gdzie ją zabrać, moze macie jakieś pomysły?

pierwsza randka do obgadania.. wiec wiecej szans na rozmowe kawiarnia jakis pub niz np na ogladanie czegos... choc zalezy co kto lubi...ja bym z nia pogadał i juz na samej randce podaj dwa pomysły...np interesujaca rozmowy czy kreatywny spektakl ... jak nie wybierze niczego to sam zdecyduj i juz po problemie :D pomysli ze jestes kreawtywny i spontaniczny a to juz plus dla ciebie

z jakiej by nie byla nie zaprasza sie dziewczyny na pierwsza randke - do kina, na spektakl, do opery, na wernisaz, na bankiet firmowy, do rodzicow na obiad, i jeszcze pare... :P:)

nie takie kobiety sie spotykało :D no chyba ze jestesmy oszczedni.... a tez długo rozmawiaja wiec autor sam powinien wiedziec co dziewczyna lubi jakie ma pasje