Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja córeczka lubi bujanie na rękach

Polecane posty

Gość gość

warto kupić bujaczek, leżaczek? Bo nie chcę jej przyzwyczajać do bycia non stop na rękach. Zresztą takie bujanie jej po 30 - 40 minut nie jest dobre dla mojego kręgosłupa, który boli cholernie.

Gość gość
bujaczek spelnia inne funcke, chyba ze kupisz ten wypasiony baby bjorna, ktory sam sie buja pod wplywem kazdego ruchu dziecka

Gość gość
Jak to spełnia inną funkcję? No przecież buja, a o to mi chodzi. Ma dodatkowo wibracje i melodyjki, więc ją wyciszy i uspokoi - może. Chociaż jak lubi bujanie na rękach to myślę, że w bujaczku te polubi.

Gość gość
bujaczki mają wibracje TYLKO nie mają nic wspólnego z bujaniem poczytaj pooglądaj w temacie a potem pisz pierdoły bo pojęcia póki co nie masz! A poza tym skąd wiesz czy pasuje to Twojej córce? moje dziecko chodziło niemiłosiernie w****ione jak posadziłam w "bujaczku" bo chciał tylko na rękach bo bujanie na rękach jest inne niż w bujaczku. Myślałam ze problem rozwiąże huśtawka lub hamak ale też nie .Mam gadżety które nie spełniły oczekiwać

Gość gość
jak Pani nie widzi róznicy w trzymaniu dziecka w ramionach a bujaniu w lezaczku, to nie pogadamy. Melodyjki wyciszaja ?? powodzenia!

Gość gość
W opisie producenta jest wyraźnie napisane, że bujaczek - jak sama nazwa wskazuje "buja" - w dwojaki sposób - przynajmniej ten, który ja mam - po bokach, do przodu i do tytułu 3 stopnie regulacji + opcja wibracji. I dlaczego melodyjki mają nie uspokajać i wyciszać? Jak puszczam dziecku kołysanki + odpowiedni nastrój to potrzebuję 20 minut aby zasnęła.

Gość gość
Nie mój problem, że masz rozwydrzone dziecko, które przyzwyczaiłaś do noszenia na rękach i nawet tai gadżet jak bujak go nie uspokoi, Twój problem 🖐️

Gość Przyszła mama na paźdz 2013
Moja corka tez uwielbia byc bujana na rekach-mam bujaczek/huśtawke bright starts ptaszek i placze jak ją tam wkladam-ma 2 miesiace i moze jest za mała..no nie wiem -ale ewidentnie woli byc na rekach-a najlepiej u męża bo jest wysokim 2 metrowym facetem ma dlon jak bochenek chleba i chyba bezpiecznie sie u niego czuje:)