Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aguś1111

pieczenie po stosunku

Polecane posty

Gość aguś1111

Witam serdecznie. Mam pytanko do was dziewczyny. Czu po stosunku z waszymi partnerami a dokładniej po wytrysku w pochwie odczuwacie pieczenie? Nie wiem czy jest to normalne bo z moim partnerem zawsze po tym jak skończy we mnie czuje dość silne pieczenie nie ważne czy skończy pochwie czy w ustach. Czy to jest normalne czy może jest coś nie tak?

Gość gość
Przyjmujesz na 2 dziurki

Gość Lola1234567890
Najprawdopodobniej lekki stan zapalny. Nasiadowki z kory dębu mogą pomoc. 2-3 łyżki stołowe na litr przygotowanej wody. Zalać na 15 minut. Przykryc żeby się zapazyly i posiedzieć nad oparami. I tak przez 10 dni raz a jeśli masz cza to i 2 razy dziennie. Polecilabym tezvzrezygnowac z podmywania się pachnacymi zelami lub plynami intymnymi. Szare mydło albo kwas mlekowy rozcienczony z woda 1-30.

Gość gość
Aguś , brzmi to nieprawdopodobnie,ale ja tak miałam. Możliwe ze jesteś uczulona na sperme tego konkretnego faceta, bardzo rzadko ale się zdarza niestety.

Gość gość
Ale dziewczyny to jest w tym wszystkim najlepsze że to nie jest powiązane z żadnym stanem zapalnym. Kiedyś oboje dostaliśmy od mojej gin leki przeciwgrzybiczne bo coś tam się zaczynało. Oboje wybraliśmy był zakaz seksu przez 14dni później wizyta kontrolna wszystko ok i po stosunku to samo pieczenie w pochwie po kontakcie z nasieniem

Gość gość
Przecież Ci tłumaczę,ze mozesz być uczulona na jego spermę. Jesli piecze Cię zawsze gdy masz z nia kontakt (np na skórze, ustach, nie tylko w pochwie)to nie jest to nic innego.

Gość gość
A może niesłusznie łączysz spermę z pieczeniem? Może odczuwasz pieczenie, ponieważ nie jesteś dość wilgotna, albo za szybko dochodzi do penetracji? Osoby, które poszukują słałego partnera o zbliżonych preferencjach seksualnych, zapraszamy na stronę http://sexdopary.pl/