Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzesieg

co na katar

Polecane posty

Gość grzesieg

siema. w piątek mam ważne spotkanie służbowe, a dzisiaj dopadł mnie okropny katar. nic tylko chodzę z chusteczką cały dzień. piję ciepłe napoje, ale chyba potrzeba mi czegoś lepszego. co polecacie?

Gość gość
sudafed

Gość gość
za duzo sie nawciagales, nie martw sie, splynie #kolumbijskikatar

Gość gość
Ciepłe napoje na pewno pomogą, ale to nie wszystko. Słyszałeś kiedyś o wodzie morskiej na katar? Mam zaufanie do sterimaru zatkany nos, bo pomógł mi w powrocie do zdrowia kilka razy. Rozrzedził wydzielinę i udrożnił nos. Zapobiega także dalszemu rozwojowi infekcji.

Gość znamie
Inhalacja. Takie napary z mięty. Parzy sie miete w misce niewielkiej i wdycha sie ten napar pod recznikiem. Stawia sie ta miske. Trzeba sie nad nia pochylic i nakryc sie z ta miska duzym recznikiem. Zarzucic recznik na glowe. Wdychac ten napar pietnascie minut. Powtarzac w odstepach polgodzinnych. Powinno pomoc.

Gość kiki

Nie korzystałem jeszcze z tego mini inhalatora Clip, ale podobno jak ktoś ma problemy z migrenami to się sprawdza. W Niemczech można było kupić za około 7 euro więc u nas powinien być koło 30 złotych, toś się z nim spotkał już?