Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moj mąż nie wierzyl ze na kafe

moj mąż nie wierzył że na kafeterii

Polecane posty

Jeżeli ktos pisze :chcialbym,pokazalbym itp to chyba jasne ze to mezczyzna.chyba ze jakąś kobieta się podszywa heh x jeśli ktoś się zarzeka, że nie zg****ił, to pewnie nie zg****ił, inaczej by się przyznał heh

Tak przyznałbym się że tu siedzę,i pewnie dzięki temu wiem więcej od nich,no i ja z nimi mało gadam, bo wiesz co ale faceci bardzo mnie nudzą,chyba że mają dużą wiedzę, albo mają ciekawy zawód. Dlaczego używasz słowa "dama" zamiast kobieta?Albo przymiotnika "damskim"?czyż nie po to żeby wywyższyć kobiety? Tyle jest tematów obrażających kobiet--weź skoncz kobieto, jakiś czas temu wyszło że te tematy to zakłada jakiś koleś co podpisał umowę z kafeterią żeby zwiększyć ruch na stronie,żeby mieć więcej z reklam.i uważaj bo to napisałem i co by ci tematu nie usunęli teraz,bo tamten prysł jak pomarańcza:D

Gość Sprzątacz 22lata
Zamiast mi współczuć daj mi d**y.

Gość gość
Ja za to nie rozumiem, dlaczego to forum jest w ogóle adresowane niby do kobiet, przeciez sie gada na kazdy mozliwy temat, co tak faceci maja zakaz gadania? Co innego np. wizaż, tam faktycznie masa o kosemtykach tematów w reszta dodatkowo

Gość autorka temmmauuu
Tak chcialabym aby mężczyźni tu nie pisali;)masz racje.albo zeby chociaz przestali wyzywac kobiety.jest jasno napisane ze to kobiece forum chyba ze wlasnie dobrze czytać nie umiecie:)ja juz koncze ta fascynujaca rozmowę gdzyz juz wchodzą tu męskie chamy o których pisalam:) dobrze ze mam normalnego faceta.heh moje szczęście:) pozdrawiam wszystkich!tych milych i tych mniej milych,męskich i nie męskich ,kobiety i facetów:)paaaaa:)

Gość Sprzątacz 22lata
Ładne kobiety nie lecą na wygląd

autorko. Ten twój mąż jest we wszystkim taką alfą i omegą,że nie masz ochoty wiedzieć jakie zdanie mają inni faceci w różnych obszarach życia?

już to pisałam gdyby tu nie było facetów (niech Wam będzie, że jest tu parę męskich użytkowników) to forum byłoby o g****e (dziecięcym) zdradach i "nie zadzownił do mnie" - czyli kał i łzy.

Gość gość
Ja mysle, ze zdecydowanie lepiej ze facec****sza, bo po prostu jak sa same baby gdziekolwiek czy sami faceci to jest najgorzej. Kobiety same sie kłóca do upadłego, a faceci sie robia chamscy... a to ze to forum jest dla kobiet sie powinno w takim razie usunac, bo wpis bez sensu, podobnie jak kiedys było ze kafeteria to forum dla kobiet madrych LOL na szczescie to poprawiono... :p

Gość autorka temmmauuu
Arecki odpowiem jeszcze tobie :)nie jest alfa i omega.być może idealizuje go za bardzo jak to maja w zwyczaju zakochane osoby.:) ma wady serio i nie jest dobry we wszystkich dziedzinach ale nie chodzi na kafe nawet nie wiedzial co to:) i to mi pasuje.zresztą nie ważne.ja juz naprawdę koncze bo czuje ze zaraz znowu ktoś na mnie naskoczy :)pozdrawiam Cie:)

Gość Sprzątacz 22lata
Twój mąż wchodzi na red tu be i wali pod ładne kobiety bo nie ma szans w realu

Gość autorka temmmauuu
Broken cos tam..nie podlizuj się chlopakom:) Nie chce calkiem by nie pisali ale bardzo dużo czytam obelg ze strony mężczyzn.i to mnie obraza po prostu.niech pisza ale cos pożytecznego i wartego przeczytania nie powiem bo czasem coś takiego tu trafilam.ogólnie zakladajac temat chcialam przekazać facetom ze nie SA tacy idealni.bardzo duzo zlego przeczytalam na swój temat (kobiety) po prostu.myślą ze mogą obrażać i sa bohaterami:)a tak nie jest.zresztą nie ważne:)

Gość Sprzątacz 22lata
Miałaś już iść. A może nie masz gdzie?

no a co autorko powiesz na moją żonę której pokazałem to forum. Powiedziała że jak ktoś nie ma nic inego do roboty to tu siedzi. Ona nigdy tu nie wejdzie

2013-12-03 16:42:14 autorka temmmauuu Mowie ci że nie ważne czy kobieta męska czy nie bo to nie o tym temat!!!zaloz sobie temat o kobiecych damach" a co to te owe "kobiece damy"?bo nie wiem co to jest? "2013-12-03 17:14:52 autorka temmmauuu Tak chcialabym aby mężczyźni tu nie pisali" Ale dlaczego chciałbyś żeby oni tu nie pisali?JAKI JEST TEGO POWÓD? 2013-12-03 17:17:18 Arecki446 bo ona tylko uważa tych którzy nie piszą na tym forum,a ci co piszą to jej to uwałacza. Teraz pewnie zwiała, bo zabrakło jej argumentów.Niech odpowie nam na nasze pytania i przestanie w końcu pozdrawiać, tylko odpowiada na pytania.

Gość autorka temmmauuu
Arecki i powiem ze zona ma racje:)siedze w pracy do18 a ze mam nudna prace to tu zagladam:)

Gość Sprzątacz 22lata
Idiotka jak większość kobiet

Gość autorka temmmauuu
Darek powód napisalam:) chamstwo i obrazanir kobiet pisalam kilka razy wiec nie rozumiem pytania.a co do kobiecych dam to źle się wyrazilam :) po prostu kobiety:)

Gość autorka temmmauuu
Broken cos tam.pani juz dziękujemy:)

ja też mam taką pracę że ktoś kto by mnie obserwował,pomyślał by że nic innego nie robię tylko tu siedzę.

Gość autorka temmmauuu
Dobra dziękuje wszystkim za rozmowę ale ja juz IDE:) nie uciekam po prostu kon że prace i muszę się ogarniac do wyjścia:)a cholernie mi się nie chce bo zimno na dworze jak nie wiem co.nie pozdrawiam w takim razie bo widzę ze to przeszkadza. Ps.lubie mężczyzn nie mam żadnego urazu do nich żeby nie byli.po prostu czasami przykro jest jak wchodze tu i pod różnymi tematami ciągle jakąś obelga. Pa:) w życiu bym nie pomyslala ze mój temat będzie mial tyle wpisów heh .paa chlopaki i dziewczyny:)

Gość autorka temmmauuu
Broken cos tam..phi hehe:)

Gość gość
Ja też mam wątpliwości co do tego, czy siedzą tutaj mężczyźni. Nie twierdzę, że na pewno nie siedzą, ale w sumie przecież nie możemy mieć pewności. ;) Może to kobiety, które piszą, że są facetami.

2013-12-03 17:38:05potwierdzam mi się akurat nieatrakcyjne wydają się kobiety siedzące tutaj i nie chciałbym żeby moją żona czytałaby tematy typu, wstręt do genitaliów dziecka,wstręt do facetów,jeszcze by jej się coś w głowie poprzewracało, wolałbym żeby siedziała na wizażu, albo wedwoje. ZA TO FACECI WYDAJĄ MI SIĘ ATRAKCYJNI BO CZYTAJĄ TO CO ONE TU WYPISUJĄ.Co do tematów to też nie rozumiem dlaczego to jest forum TYLKO dla kobiet jak się niektóre spierają,jak przecież ty są tematy na wszelkie tematy.No się w to wlezie się czyta,czasem chce się coś powiedzieć bo słowa cisną się na usta.A i do autorki to ja nie lubię męskiego towarzystwa chyba że dobrzy znajomi,a już dużych grup męskich boję się jak ognia.Oni mają tylko takie tematy typu, dyskoteki, ru cha nie, piwo,albo przyłazi taki do ciebie bo znów czegoś chce.

Gość gość
Ja na forum zaglądam,mąż uważa że to durnota a faceci którzy tu piszą to faceci o innej orientacji seksualnej.