Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moj mąż nie wierzyl ze na kafe

moj mąż nie wierzył że na kafeterii

Polecane posty

"autorka temmmauuu Broken cos tam..nie podlizuj się chlopakom" a gdzie ona się do nas podlizuje?że wyraża swoje poglądy,które w każdej osobie nie chcesz zaakceptować,bo nie lubisz jak ktoś wyraża swoje poglądy i tylko twoja "prawda" się liczy. "bardzo duzo zlego przeczytalam na swój temat (kobiety)" ale jakie to są tematy bo żadnego nie podałaś, tematów obrażających mężczyzn za to jest mnóstwo. "ogólnie zakladajac temat chcialam przekazać facetom ze nie SA tacy idealni." -chyba się pogubiłaś dziewczynko,ale to właśnie kobiety sądzą że są owe idealne,tak przynajmniej piszą, a nas negują,np. temat "Faceci to dziwadła"

Gość gość
twój mąż widzę jest w wieku mojego syna. Synowi też zdarza się czasem palnąć jakąś gafę

Gość gość
fuj,te meskie c**py dalej uprawiaja swój bełkot ku uciesz miejscowych pasztetów

2013-12-03 17:23:58--"ale nie chodzi na kafe nawet nie wiedzial co to"---czyli facet który nie wie co to jest kafeteria jest bardziej atrakcyjny 2013-12-03 17:20:41 "brokeninside87 już to pisałam gdyby tu nie było facetów (niech Wam będzie, że jest tu parę męskich użytkowników) "---a którzy to ci męscy użytkownicy?Bo to taka wyjątkowa cecha że nie każdy chce ją mieć 2013-12-03 17:30:21 "autorka temmmauuu Nie chce calkiem by nie pisali ale bardzo dużo czytam obelg ze strony mężczyzn."--a wy to nie piszecie na nas obelg?obelg może mniej,ale więcej obrażających tematów.Np. jakie obleśne rzeczy robią wasi faceci"I ja raz założyłem temat Czy one nie wstydzą się tak obgadywać swoich facetów,a jakaś na to że nie obgadują bo to jest anonimowe.> No i co z tego że anonimowe skoro jest gadanie o nas na nas,my nie zakładamy tematów co najbardziej obleśnego zrobiła twoja kobieta.Albo jakie to one obleśne rzeczy robią. A tak poza tym to autorka jakaś małorozgarnięta i małolata i jestem ciekaw gdzież to ona może pracować.Jeśli jeszcze będziesz to odpowiedz.

Gość gość
Ten mąż to niezły prymityw mentalny, pozdrawiam twojego buca środkowym palcem.

Gość Taki_jeden_964
Ma racje chłop, nie wiem co ja tu robię, samotność, lubię sobie z kobietami popisać. Pogadać nie ma z kim. Ale poziom tego forum, hmm... Ps. Oczywiście ten temat miał na celu tylko obrażenie innych osób. Czyli generalnie nie różni się niczym od 98 % innych tematów. Nie ma się co przejmować. :)

Gość gość
bo tu nie ma mężczyzn są tylko koniobjicy