Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moj mąż nie wierzyl ze na kafe

moj mąż nie wierzył że na kafeterii

Polecane posty

Moj mąż nie wierzył ze na kafeterii siedzą mężczyźni...jak mu pokazalam ..wybuchł śmiechem :D powiedział ze mężczyźni siedzący na takim forum to c***yyyy:p to tyle . pozdrawiam :)

Gość gość
twój mąz to c**a ..

Gość nie o to mi chodzilo
a moja zona nie wierzyla ze zakonnik to zawod jak kazdy inny

a potem razem poszliśmy oglądać "Zbuntowanego anioła" :)

Gość gość
Go już nie macie na co patrzeć tylko na Zbuntowanego Anioła?? Kobiecie się nie dziwię ale żeby facet oglądał takie badziewie.

Gość gość
pytania oala pało i wszelkie konwersacje z tutejszymi męskimi c***ami prowadza tylko te panie,które w normalnym zyciu nie maja szans na pogawędke z facetem,dlatego im wystarcza nawet taka namiastka jak tutejsze wypierdki,omyłkowo nazywające się facetam

Gość gość
Ameryki nie odkryłaś:-D ja kiedyś pokazałam chłopakowi,co tu za bzdury wypisują,,to nie wiezrył,że tu siedzą faceci,tylko baby się za nich podszywają:-D

Gość gość
J a mam wrażenie,że tu siedzi więcej tych nieudaczników niż kobiet,to forum już nie jest dla nas tylko dla desperatów i degeneratów

tak to jeszcze im pokażcie jakie to tematy kobiety na facetów zakładają żeby ich ośmieszyć:D bo sam nie mogłem uwierzyć

Gość gość
To raczej twoj maz to c**a bez zmyslu taktycznego :D Na takich forach jak to mozna poznac nature kobiet, chociaz troche zrozumiec ich logike i mozna sie dowiedziec co tam naprawde siedzi im w glowach, a dzieki temu mozna latwiej je bajerowac 🖐️

Gość gość
te kobiety jak napisano wyżej,takie w sam raz dla takich jak ty,znieudaczonych frajerów,bez szans na normalną kobietę w rzeczywistym świecie,idę stąd bo tu jest kompletne dno

Gość gość
mój facet tak samo jak zobaczył, że piszą tutaj mężczyźni to śmiał się przez pół dnia ale w sumie ja tez tak uważam facet na kafe to dnoooooooo

Gość gość
dlatego tu siedze by bronić swój gatunek a nie e wy bedziecie na facetów bezkarnie nadawac ;/

Gość gość
też mi się tak wydaje, że ich jest więcej niż kobiet tu piszących

dokładnie my czytamy czego oni chcą, jak się zachowują gdy są anonimowe powiedź mężowi że pozdrawia Go Darek11.:D I żeby czasem wpadł to pogadamy:D

Gość gość
za to kobieta piszaca na kafe to na pewno madra i swietna istota pod kazdym wzgledem

Gość gość
no moj tez, on sie podsmiewa, za ja tu siedzie, ale coz, ostatecznie to babskie forum - ale nie wyobraza soebie faceta tutaj,

Gość gość
:-D koleś pięknie odpowiedział,siedzi tutaj żeby poznac nature kobiet:-D:-D:-D obys siedział tu jak najdłużej,przynajmniej krzywdy nie zrobisz nikomu,chociaż po takim wyznaniu mało prawdopodobne żebyś ty miał kiedykolweik wypróbowac swoją więdze na temat kobiet:-D ja p******ę co fujary,tylko tutaj:-D nie ma gorszego rodzaju faceta od kafeteryjnej c**py

Gość gość
Wyobrażam sobie faceta nafaszerowanego wiedza z jakiegoś idiotycznego forum jak podrywa kobietę :-D człowieku po takim wyznaniu strzel sobie w głowę

Gość zacznijmy że
Prawdziwy facet nie ma żony. Prawdziwemu facetowi nie potrzebna żona. Ja mam 30 lat, 10 tys na msc i 5 kochanek po 18 lat. I ciągle wymieniam. To jest życie prawdziwego faceta.

"dlatego tu siedze by bronić swój gatunek a nie e wy bedziecie na facetów bezkarnie nadawac ;/" -JA TEŻ:D

Gość gość
Ja mówię stanowcze NIE męskim d*****m z kafeterii

Gość gość
temat zamkniety,c**py się przyplatały i szkoda czasu na głupoty,niestety takich frajerów niby facetów jest pełno wszedzie:-( na szczęsćie tutaj mozna ich pominąć,w realu nie zawsze

Gość gość
Faceci to jednak mało skomplikowane stworzonka część zagląda tu by wyrwać kogoś do wydymania część z nudów i braku zajęcia zagląda .Mały procent to normalni do pogadania .Ja na przykład mam świetnego wirtualnego znajomego od roku piszemy prywatnie o wszystkim i nie ma podtekstów .

"mój facet tak samo jak zobaczył, że piszą tutaj mężczyźni to śmiał się przez pół dnia ale w sumie ja tez tak uważam facet na kafe to dnoooooooo" -już widzę jak facet śmieje się pół dnia:d i jeszcze na dodatek z faceta, przecież wiadomo że na necie kobiety wyszukują rozmaite informacje o mężczyznach a mężczyźni o kobietach

Gość gość
szczerze skoro tak obrazacie nas to jestescie gorsze nawet wiec z pasożytami genetycznie szukajacymi zinteresowania sobie mówie stop ! darek witaj wklubie trzeba bronic swej płuci :)

Gość gość
03.12.13 dopiero cie urabia :D