Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facetem jestem więc nie wiem

czy juz mozemy

Polecane posty

czesc. moja zona urodzila w pierwszych dniach listopada. minal juz miesiac a ona nadal nie pozwala mi... no wiecie, zero seksu. mowi, ze jeszcze nie mozna. jak to nie mozna? czy moze nie chce? bardziej chodzi mi o informacje, po jakim okresie od porodu juz wszystko jest ok

Gość Morze biale
wloz genitalia do maszynki do krojenia chleba jedz na ostry dyzur niech c***ozszywaja i bzykaj miesiac po tym zdarzeniu

rozumiem, ze probujesz mi powiedziec, ze porod jest bolesny i mam spokojnie czekac? :D ale az miesiac, bez przesady

Gość Morze biale
ja ci nic nie probuje powiedziec za wyjatkiem tego ze jesli chcesz eksperymentowac to rob to NA SOBIE

ale co w seksie z moja zona moze byc eksperymentalne? :D przeciez w tylek nie bede jechac, nie lubi.

Gość gość
Połóg trwa 6 tygodni, potem wizyta kontrolna u ginekologa i jeśli wszystko ok. to najlepiej dopiero wtedy rozpocząć współżycie.

o i o taka odpowiedz mi chodzilo, dzieki. obrzydaja mnie te babskie sprawy, wiec wolalem nie szperac w necie, jeszcze przeczytalbym o czyms czego nie chce wiedziec :D pozdrawiam.

Gość Morze biale
skoro cie obrzydzaja to SLUCHAJ ZONY MATOLE

Gość gość
Ostatnio potwierdza się moje przekonanie: przyjdzie na Kafe jakiś w miarę normalny facet, zada pytanie, podziękuje za odpowiedź, a tu jeszcze wyskoczy na niego jakaś kretynka i zwymyśla od matołów :classic_cool:

Gość Morze biale
a jak nazwac kolesia ktory zamiast rozmawiac z zona pyta bab z cafe czy jej zachowanie miesci sie w normie?

Gość gość
na forum pewnie napisza mu prawde, a zona moze sciemniac, ze nie moze, ze cos tam... baby zawsze znajda jakis powod.

Gość Morze biale
tia.. bo w necie sama prawda jest :D

Gość gość
obiektywnie to nie ma czegos takiego jak PRAWDA. prosty przyklad: wklejajac zdjecie do neta 90% osob powie, co na prawde mysli o danej osobie. a jak jest w realu? NO PIĘKNA JESTEŚ, OJ OJ :)

Gość kelner z Rewala
skoro wszystko co mozna powiedziec o danej osobie wyczyta sie ze zdjecia to witamy w swiecie Adolfa Hitlera i jego wizji swiata

Gość gość
na podstawie zdjecia bez watpienia mozna ocenic atrakcyjnosc fizyczna danej kobiety. pozdrawiam pana adolfa.

Gość bardziej dojrzały
Moja po każdym porodzie tak samo jak ja nie mogła się doczekać i pierwsze bzykanko było wtedy kiedy sama uznała, że już można, chyba nie wytrzymywaliśmy tych 6 tygodni