Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszłamamusia30 tc

torba do szpitala Kalisz

Polecane posty

Witam mamusie :) mam termin na początek 2014 r. wielkimi krokami nadchodzi termin porodu i nie wiadomo , też czy nie urodzę wcześniej. w związku z tym mam pytanie do mamuś, które rodziły w placówce w Kaliszu. Jakie są wasze wspomnienia z tym szpitalem i co trzeba zabrać ze sobą, a co zapewnia rodzącym szpital ?? :)

Gość gość
znam dziewczynę co pracuje na ginekologii w kaliszu i mówi że to największa rzeźnia,nie poleca.

już sama nie wiem gdzie rodzić , strasznie się boję bo jedni zachwalają, drudzy mówią właśnie , że rzeźnia :(

Gość gość
dokładnie,jak każdy szpital czy lekarza. Ja rodziłam w Ostrzeszowie i sobię chwalę.

a wie , któraś z mam co zapewnia placówka w Kaliszu? czy trzeba brać dziecięce ubranka?

na samą myśl o porodzie dostaje palpitacji :[

Gość gość
nie denerwuj się,nie ma co myśleć naprzód. Pewnie,że boli ale da się wytrzymać i warto dla dziecka! uwierz mi,ja swój poród mogłabym przeżyć jeszcze raz,tak szybko mi minął.

to moja pierwsza dzidzia i na myśl nasuwa się milion pytań bez odpowiedzi... mam nadzieję, że mój poród też przejdzie szybko!! Jak na razie to 30 tc, od 26 skraca mi się szyjka i cały czas leże, oby do 37 tc :) jestem ciekawa jak będzie wyglądał moment kiedy będzie to JUŻ hehe