Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

singielki w londynie jak dlugo jestescie same

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny powiedzcie czy tylko ja tak mam ze zaczynam lapac dola jesli pomysle o spotakniu fajnego faceta w tym wielkim miescie? do tej pory mi nie zalezalo ale od kilku tyg chodzi mi po glowie mysl jak by to fajnie byloby miec kogos.

Gość gosc facet
Przyszla zima i fajnie sie do kogos przytulic :) jak CI na imie i ile masz lat?:)

Gość gość
hahaha akurat takiego odzewu nie oczekiwalam.

Gość gosc facet
dobrze , ze humor dopisuje ;) a teraz odpowiedz na pytania :)

Gość gość
Monika , 27 lat.

Gość gosc facet
dobrze , ze humor dopisuje ;) a teraz odpowiedz na pytania :)

Gość gosc facet
masz chec porozmawiac na gg? ;)

Gość gość
Ja jestem sama od pół roku i spotkałam się z wieloma facetami w tym czasie..większość z tych spotkań ograniczało się do jednego...Ale ja jestem dość wybredna jeśli chodzi o intelekt i poczucie humoru :) Powiem tylko,że niektórzy z nich byli naprawdę bardzo w porządku,ale między nami nie było tego "czegoś"...więc ja nie byłam zainteresowana kontynuowaniem znajomości :)

Gość akacjowe_liscie
ja w Twoim wieku spotkalam swoja druga polowke :) wiec trzymam kciuki aby u Ciebie bylo tak samo! Teraz juz 30 na karku, po slubie i dziecko w drodze. Aha- musze dodac ze do 27 roku zycia bylam singielka- nie licze pojedynczych randek po ktorych wiedzilam ze to nie to. Najwazniejsze to nie szukac na sile. Nie zrob bledu jak moja kolezanka ktora w wieku 26 lat stwierdzila ze czas sobie kogos znalezc, lapala sie kazdego faceta ktory sie nawinal, wmawiala chyba sama sobie ze jest zakochana a pozniej tylko placz. Teraz ma 30 lat jak i ja i niestety tkwi od 2 lat w zwiazku z ktorego chce a nie moze sie wyplatac. Koles jest zaprzeczeniem wszystkiego czego szukala w facecie, typowy polaczek cwaniaczek i juz go tak rzyca od kilku mies ale w ostatniej chwili stwierdza ze w sumie nie jest tak zle a poza tym ona i tak juz nikogo nie znajdzie- bledne kolo patrzac z boku- z niej taka fajna dziewczyna a facet totalna porazka... wiec pamietaj nic na sile. pozdrawiam :)

Gość wild kat
A gg jeszcze istnieje? :D odpowiadając na pytanie, jestem singielka 5 miesięcy i nie mogłabym być bardziej zadowolona z zycia. Branie się za byle kogo żeby tylko mieć kogo przytulić na zimę jest dla mnie nie do pomyślenia.

Gość wild kat
No i też randkuje ale tylko dla zabawy. A na jakie kwiatki trafiam to szkoda mówić. Sama nie zapraszam, ale jak mi się wyjątkowo nudzi to umowie się z jakims kolegą. Przynajmniej jest sie z czego potem pośmiać. W wieku 28 lat pewnie zaczne panikowac, teraz mam 24.

Gość Gosc facet
Rownierz niedawno odkrylem, ze dziala gadu gadu. Na wstepny wywiad i sprawdzenie poczucia humoru wystarczy:)

Gość gość
Rowniez niedawno odkrylem, ze dziala gadu gadu. Na wstepny wywiad i sprawdzenie poczucia humoru wystarczy usmiech.gif Najbardzije smieszy mnie fakt w jakim stwierdzacie, ze jestescie szczesliwe w samotnosci , ale jednak chodzicie na randki z "przyglupami" dla zabawy. Chcecie oszukac same siebie ? Przeciez zakladacie i wypowiadacie sie na kafeterii i to troche smierdzi desperacja :)

Gość szczesliwa singielka aha
Ludzi smiesza różne rzeczy, ty za bardzo cwaniakujesz facet i to od ciebie śmierdzi desperacja bo kręcisz sie tu na kafe jak smród w gaciach. Bycie singielka to nie znaczy zaszycie się w domu z kotem czy imprezowanie tylko z kobietami bo faceci są "be". Randkowanie czy niezobowjazujacy seks to rzeczy które niektóre singielki robią. To, ze się nie jest w związku aktualnie, nie znaczy ze odrzuca sie taką mozliwosc. Od kiedy to, ze chodzi się na randki jest oznaką nieszczęścia? :D

Gość wild kat
Pewnego dnia trafi się ktos kto nie da mi powodu do smiechu a pozytywnie zaskoczy i być moze stworze z nim związek. Jednak nie szukam na sile, nie rozpaczam po kazdej randce, nie muszę mieć koniecznie kogoś żeby byc szczęśliwa, bo szczesliwym trzeba byc z samym sobą. :) dlatego mozesz drogi facecie byc zgryzliwym dziadem którego "śmiesza" tacy ludzie jak ja, takich właśnie kobiety odrzucają przy pierwszej lepszej okazji. Widać sa różne rodzaje rozbawienia. Mnie smiesza kawały, kabarety, a ciebie ludzie którzy mysla inaczej niż ty.

Gość gość
znajdz sobie obojetnie kogo tylko nie Polaczka. Trafisz jak sliwka w kompot dziewczyno. od Polaczkow uciekaj jak najdalej!!!

Gość gosc facet
Wbacz "mala" kobiety ktore roochaja sie z kim popadnie mnie nie interesuja niestety. Takich "singielek" jest na peczki w kazdym klubie. Poza tym moim zdaniem, rypiesz z mysla, ze cos bedzie jednak kazdy madry facet wie, ze jak pojdziesz z nim do lozka na 1 ew 2 randce to jestes szmata:) Takze powodzenia, i dalej utwerdzaj sie w przkonaniu, ze jestes szczesliwa. :)

Gość szczesliwa singielka aha
:) mała to na pewno nie jestem, a opinia polaczka obchodzi mnie tyle co zeszłoroczny śnieg. Uczyles sie w Polsce? Jeśli tak to nie nauczyles się zbytnio czytać ze zrozumieniem w ojczystym języku. Porażka polskiej edukacji, lub niskiego IQ (stawiam na to drugie). Pozwól, ze wyjaśnie. Zdanie " Randkowanie czy niezobowjazujacy seks to rzeczy które niektóre singielki robią." nawiązuje do niektórych singielek. Pan Polaczek wywnioskowal ze piszę o sobie. Już się boję jakim moherem musisz być jak się dowalasz do randkowania. A seks? Hmmm te singielki z kimś go uprawiają, więc to nie tylko ich wina ( phi). Tylko stary grzyb ma pretensje do wolnej osoby która robi coś bo może. Lepiej jakby mąż czy mężatka latala z kwiatka na kwiatek? Polska logika :D

Gość maykaa
Hipokryzja po prostu. Czego sie facet burzysz? Nie twoja dupa nie twój interes. Sam musiałbyś być święta dziewica żeby kogoś oceniać i wyzywać od szmat. Pewnie żadna cię nie chce, bo kto by chciał polskiego robola...przykro mi, ale nawet taka która pieprzy sie z każdym by cię nie chciala. Nie dla psa kiełbasa jak mawiali starożytni grecy.

Gość gość
a gdzie wynajdujecie tych facetow na randki?

Gość gość
Ja nie wynajduje, tylko sami sie znajdują. Znajomi znajomych. Jak idziemy na jakąś imprezę to można poznać kogos kto mnie zainteresuje lub ja jego. Rzadko z tego wychodzi cokolwiek.

Gość gosc facet
Dowartosciowalas sie juz "duza" ? To swietnie. Sluchaj ja sie nie burze, ze niektore sie puszczaja na lewo i prawo mowie tylko , ze nie jestem takim "towarem watpliwej jakosci" zainteresowany. Mam prawo wyboru mam. Moze miec iQ wyzsze niz wieza eiffla, ale jak jests przemadrzala, brzydka i w dodatku puszczalska to suzkaj sobie hindusa.

Gość gość
A powiedz jak ty się tego dowiesz czy ona jest puszczalska czy nie? Zdziwilbys sie jak pozory mylą. Oczekujesz ze kobieta na przywitanie c***owie: czesc jestem puszczalska :D niech sobie ludzie robią co chca. Ja osobiście też nie chcialabym faceta który wsadza wacka w co się da, ale takiego co udaje świętego tez nie. Wszystko jest dla ludzi, tylko trzeba z głową tego używać.

Gość gosc facet
Hej, Wiesz jak sprawdzic ? wystarczy pojsc z kobieta na dyskoteke/impreze i ja troche spic, zobaczyc jak sie zachowuje, jak tanczy. Zostawic ja na chwile sama od czasu do czasu zobaczyc jak reaguje na podryw innych meczyzn. Genralnie my faceci mamy swoje sposoby, bo kobieta pokazuje jaka jest naprawde jest w pelni zrelaksowana i/lub pod wplywem. I zgadzm sie oczywiscie wszytko jest dla ludzi. I szczerze podziwiam ludzi ktorzy potrafi sie cieszyc seksem przy 1 night stand, albo tylko udaja, ze im to sprawa przyjemnosc.

Gość gość
w takim razie mnie nie można sprawdzić bo nie pije alko ani nie chodze na dyskoteki. Nie wiem jak to wygląda w dyskotekowym świecie, ale tam chyba najświętsze dziewice sie nie zbierają. Ja np nie muszę sie martwić ze trafie na męską dziwke, bo szukam w miejscach odpowiednich.

Gość gość
ale jak jests przemadrzala, brzydka i w dodatku puszczalska to suzkaj sobie hindusa.-------------> Hhaaha no tak, bo z Polaczkami prowadzaja sie same pieknosci i to w dodatku dziewice orleanskie wiernie czekajace az ich "ksiaze z bajki" je rozdziewiczy :D :D :D

Gość gość facet
@gość "w takim razie mnie nie można sprawdzić bo nie pije alko ani nie chodze na dyskoteki. Nie wiem jak to wygląda w dyskotekowym świecie, ale tam chyba najświętsze dziewice sie nie zbierają. Ja np nie muszę sie martwić ze trafie na męską dziwke, bo szukam w miejscach odpowiednich." - jakie ta sa miejsca odpowiednie wg Ciebie ? btw jeszcze przed chwila mowilas, ze sie sami znajduja ;)

Gość aleksjaa
pisalam kiedys z tym gosciem facet na gg, cwaniak jakich malo, do tego nuda powiewalo, dajcie sobie z nim spokoj

Gość 0 Terenia 0
Polscy faceci w UK to porażka oraz żenada 🖐️ Po co w ogóle tracić na nich czas? Oni niczego sobą nie reprezentują, a ten tu? Jaki zdesperowany, że nawet na babskim forum chce pogadać na gg z rodaczkami z tego samego miasta, bo pewnie sobie ubzdurał, że jakiś darmowy seksik i obiadek się trafi buhahaha :D Polki i ogólnie Słowianki mają niesamowite wzięcie, ale Polacy? Ich żadna nie chce 🖐️

Gość Gosc facet
A to ciekawe bo wlasnie wymyslilem yen nikt na potrzeby tego tematu. Rozumiem ze na kafe pisza tylko 4 osoby? :D