Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

singielki w londynie jak dlugo jestescie same

Polecane posty

Gość gość
polecam czarne dzidy i szorstkie języki ciapatych. polskie d****i.

Gość gość
Wg mnie to jest moja praca np. Tam jest wiele ciekawych ludzi na poziomie. Chodze często na wykłady naukowe i tam spotykam ciekawych ludzi. Czasem znajomosci owocowaly randkami. Każdy szuka tam gdzie znajdzie kogoś podobnego sobie. Jakoś nie rozumiem ludzi którzy wyrywaja laski na dyskotece a potem placz że same puszczalskie spotykaja. Ps gdzie ja pisałam ze nie szukam?

Gość gosc facet
Ja nie pisze o podrywaniu na dyskotece bo wiadomo , ze nic z tego ni bedzie oprocz jednonocnej przygody. Pisalem jednak o sprawdzaniu kobiety na dyskotece, a to zupelnie inna sprawa. Napisz cos wiecej co to za wyklady, z jakiego tematu? Ja studia skonczylem juz jakis czas temu a teraz wyberam sie od przyszlego roku na cos nowego , ale mam przeczucie, ze nie predko tam ujrze kobiete swoich marzen.

Gość gość
Wykłady które odbywają się w NHM lub ZSL. Na tematy związane z projektami naukowym, historia naturalną itp.Oczywiście nie skreslam facetów jeśli mają inne zainteresowania, ale zawsze to latwiej jak sie ma wspólne tematy. No i oczywiście nie chodze tam by na kogokolwiek polować :p jak się cos trafi to super.

Gość gosc facet
Rozumiem, oczywiscie, ze nie. Czy te wyklady sa dostepne dla kazdego zainteresowanego , czy ma to zwiazek z twoja praca np ? No i czym sie dokladnie interesujesz, co Cie tak kreci ?

Gość gosc facet
tutaj udaje takiego swiatowego i wyksztalconego, lecz naprawde to jestem typowym polskim burakiem, ktory liczy na to, ze kobieta bedzie mu uslugiwac****odstawiac obiad pod nos ;) to jak laleczki, ktora chetna? :D

Gość gość
Nhm ma dużo dostępnych dla wszystkich (za niektore trzeba płacić) a zsl w wiekszosci dostępne dla członków. Tak ma to związek z moją praca, czasami szef wysyła mnie na takie wyklady/ konferencje żeby złapać jakieś kontakty. kiedyś tu pisałam kim jestem z zawodu ale zostałam wysmiana, bo przeciez Polacy nie pracują w swoich zawodach za granicą :) no cóż. A ty czym się interesujesz?

Gość gosc facet
wiesz moze lepiej porozmawiac na priv. kafeteriusz29@interia.pl pozdrawiam