Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdziry podrywają mojego chłopaka już nie mam siły

Polecane posty

Gość gość

on mi o wszystkim mówi, pokazuje mi wiadomości, smsy, fb itp. ale i tak mnie to boli... co one sobie myślą? mamy ustawiony związek, więc wiedzą,że on ma dziewczynę a mimo to zachowują się jakby nigdy nic :O on im nawet nie odpisuje, a mnie to boli... moze powinnam go zostawic? te szmaty nie dadzą mu spokoju, bo on jest bardzo przystojny a one pewnie samotne i zdesperowane

Gość jolanta wq
maja prawo, on nie jest twoja własnością, a nuż będzie jakaś lepsza i mu się spodoba

Gość wezel gordyjski
jak myslisz PO CO on to robi i jaki ma cel zeby takiej zdziry nie splawic?

Gość gość
zdesperowana i samotna to jestes ty i tobie trzeba wspolczuc tej zawilosci.Facet p**dus i tyle,ze pokazuje swoja prywatnosc.Nikt nie ma prawa jej nadwyrezac.Predzej czy pozniej pojdzie na boki,kwestia czasu:D

Gość gość
hahaha ale jestescie :D widac tez byscie sie braly za zajetego, nie dla psa kielbasa, skoro on wybral ciebie autorko to nie przejmuj sie tamtymi, jak jest atrakcyjny to ma powodzenie, ciesz sie, skoro on o tym mowi, to raczej nie zdradzi, a ze one tak postepuja nic nie poradzisz zwykle szmaty i tyle, tu na kafe tez wiele takich sama widzisz, pewnie same patologie tu siedza, zdradzane przez facetow, opuszczone przez ojcow, jednak warto miec swoje zasady i nie brac sie za zajetych, a co twoj chlopak na to?

Gość gość
Podrywać mogą :D wolny kraj.

Gość gość
on nic z tego sobie nie robi, sam mówi ,że nie wie o co im chodzi , nie odpisuje im nawet, przecież gdyby chciał mógłby mnie zostawić albo zdradzić, ale nie robi tego więc chyba mu na mnie zależy, to nie o niego chodzi a o nie, mają za grosz honoru, nie dość,że same latają za facetem to jeszcze za zajętym

Gość gość
Mało w Polsce przystojnych facetów. Mogłabyś nie być taka samolubna i się podzielić, a nie skazujesz inne dziewczyny na brzydali.