Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domina879

nagie zdjęcia moja figura

Polecane posty

Gość gość
Nigdy gdybym miała kompleksy nie wrzuciłbym do sieci swojej nagiej d**y. Po pierwsze wrodzona skromność by mi na to nie pozwoliła, po drugie bałabym się opinii, które jak widać są i krytyczne. I to one nie pozwoliłyby mi cieszyć się komplementami. Dlatego dla mnie jesteś niestety tylko głupia. Co do figury- chuda i płaska. Ciekawa jestem czy wrzuciłabyś zdjęcie gdybyś miała uda i boczki jak ludzik z reklamy opon Michelin? Już to widzę. Więc śmiech mnie ogarnia gdy czytam takie wypociny jak twoje- "Jaka ja nie jestem zadowolona ze swojego tyłu. Ale przód w porządku- płaski brzuch, piersi, ładna twarz..." Nie wiem czy żałować cię z powodu płaskiego tyłka czy raczej z powodu płaskich horyzontów. Pozdrawiam :)

Gość gość
Domina mam nadzieje ze "napady" :) na ciebie, Cie nie deprymują?:)

Gość gość
Domina wkleja zdjęcia swoich cycków i d**y, bo chce się dowartościować. Można by inaczej, ale wybrała medialne ku...stwo. Ale nie potępiam jej- może tak lubi. Poprawka- widać, że lubi. ;) A skoro sprawia jej to frajdę...

Gość gość
zapewne ja to nakręca:)

Gość gość
mi sie podobasz :) zgrabna szczupla. stanal mi :)

Gość domina879
gościu, nie, nie nakręca mnie :) gość z 18:11:33 - dla Ciebie jestem głupia, ja zaś może uważam inaczej i nie boję się różnych opinii. Nie mam płaskich horyzontów, misia. Więc możesz mnie żałować z powodu płaskiego tyłka, ale i to stanie się za jakiś czas przeszłością. Pozdrawiam. 18:19:53 - jak zwał tak zwał, dla mnie to nie k******o, a zwyczajne zapytanie się ludzi o swoje ciało. No, ale kobiety postrzega się przez pryzmat tego, z iloma idą do łóżka i co ze swojego ciała pokazują - jak coś komuś nie gra, to od razu znaczy, że jest d****arska i w ogóle "nieczysta" - hueh. No nic, takie to stereotypy, we wszystkim jakieś są.

Gość gość
ja tam nie zrozumiem wrzucania swoich nagich zdjec. obrzydza mnie to.

Nie chcę Cię martiwć domina, ale masz taką budowę, i nic nie poradzisz, że masz taką pupę, może delikatnie się zaokrągli, ale na pewno mięśnie nie zaczną nagle zmieniać kształtu. Tak samo jest z piersiami, ćwiczenia na podniesienie piersi to min, mam koleżankę która jest trenerką fitness od 15 lat i sama się z tego śmieje. Życzę powodzenia, ale od razu Ci mówię, żeby nie było rozczarowań

Gość gość
domina a ja mam dla Ciebie taka jak mi sie wydaje w Twoim przypadku wazna rade:nie stawaj z nogami wykreconymi celowo na zewnatrz.Wiele dziewczyn ma to przyzwyczajenie i mimo ze nie maja krzywych nog lub tylko troche-takie stawania lub chodzenie powoduje ze nogi i cala sylwetka wyglada naprawde koslawo.Tak walsnie stanelas na pierwszej fotce a mysle ze nie masz krzywych nog.Jestes fajnie zbudowana.Musisz tylko popracowac nad postawa i przyzwyczajeniami.Poza tym-cwicz na posladki.

Gość GościuGościu
Hej Domina ;) Widziałem twoje fotki które wcześniej wrzuciłaś i powiem Ci, że jesteś bardzo śliczną kobietką. Nie przejmuj się tym co piszą. Jesteś odważna wstawiając swoje zdjęcia na forum, a Ci którzy hejtują to pewnie spasłe świnki przed komputerem :) Na którymś ze zdjęć masz mocno pupe spiętą, jakbyś rozluźniła to było by cud malina :p

Gość gość
normalnie wgladasz

Gość domina879
gość 17:19 - hmm, stanęłam trochę tak ustawiona, ale nie aż tak, raczej mam trochę takie krzywe nogi (np. jak stanę to nie złączają mi się do końca), ale na co dzien nie rzuca się to tak w oczy, jak się dobrze ubiorę ;). Rodzice mi krzywdę zrobili bo jak byłam mała, to sporo ważyłam, taki pączuszek, i bardzo możliwe że szpotawość mam od tego.

Gość gość
leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość gość
Głupi temat. Szukasz poklasku od napalonych facetów? W sumie mi to nie przeszkadza, bo mogę popatrzeć, ale ogólnie nie cierpię lasek, które pieprzą głupoty o swojej figurze. Zrozumiałbym gdybyś miała nadwagę, a takie wydumane problemy wydają się płytkie. Tu mam płasko, tam mam krzywo- wiem, że dużo kobiet ma o sobie krytyczne opinie, ale mam nadzieję, że nie wszystkie wrzucają nagie zdjęcia do netu, bądź przesyłają je jak łańcuszek szczęścia kolejnym znajomym. W sumie co ci da, że napiszę, że wyglądasz ok, a ktoś wcześniej, że nie- to opinie o zdjęciu, a fotografia także może być przekłamana. Kilka osób już wyraziło zdanie, że np. źle się ustawiłaś itd. Zresztą to tylko mięso. Większość facetów patrząc na te zdjęcia przeleciałoby cię, ja też- czemu nie. Ale uwierz mi- od tego czy masz płaskie podwozie nie zależy i nigdy zależeć nie będzie czy facet cię pokocha czy tylko przeleci ;). Pozdrawiam.

Gość gość
każdy chce czasem się jakoś dowartościować, różnymi sposobami bo w sumie czemu nie ? :) ale tak jak powiedziało już parę osób przede mną Ty kobieto masz kompleksy ? jesteś niezadowolona ze swojego wyglądu ? wiesz to ja się chętnie z tobą zamienię, oddam co mam a wezmę twoje :D kurczę chciałabym mieć takie problemy :)

Gość domina879
2013-12-10 17:16:05 Hmm, wiesz - nadwaga to jest jeden z wielu problemów. Być może takie problemy wydają się płytkie, ale ja wiem co czuję. Nie szukam poklasku od napalonych facetów, chociaż wiem że uniknąć się komentarzy od takowych nie da :P

Gość gość
Z chęcią ocenilibyśmy Twoje piersi :) Szkoda, że nie wstawiłaś :/

Gość gość
wstawiła hahha :) poszukaj se

Gość gość
Okej już widzę :D Śliczne :3

Gość gość
i jak widze jest więcej złośliwości;) ale fajnie ze sie tym nie przejmujesz:) wrzuć cos jeszcze na przekór hejterom:)

Gość domina879
E tam, nie chce mi się już wrzucać (;

Gość gość
libido spada ze nie chcesz wrzucać?

Gość domina879
co ma jedno z drugim wspólnego? O_o

Gość gość
Daj się uprosić o to zdjęcie :) Pierwsze masz supercio.Podoba mi się Twoja budowa cholernie.

Gość gość
zależność jest prosta:) jak libido wysokie to jesteś pewna swego:) a jak niskie to masz coraz więcej wątpliwości.

Gość gość
Fajna figura, piersi marzenie, brzuch bajka, pupa też spoko, nogi akuratne.

Gość gość
Coś jest w tej teorii o libido :) chyba dlatego faceci są tak bezkrytyczni wobec siebie :D

Gość gość
chyba jak sie napiją:)

Gość gość
zawsze:)