Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vercervecra

Które z was kafeterianki są nołlajfami i nieudacznicami

Polecane posty

Gość vercervecra

kto nie ma znajomych, faceta, jest dziewicą?

Gość gość
mam faceta i nie jestem dziewica, ale jestem nieudacznca bo nie mam pracy :( :O

Gość gość
A jeśli spełniam tylko pierwszy warunek, to już się nie kwalifikuję? :(

Gość vercervecra
broken - to była ironia? czy jak? :) gość 17:30:16 _ ja też nie mam pracy, a oprócz tego wszystko co napisałam w pierwszym poście. nie kwalifikujesz się do bycia prawdziwym nołlajfem

Gość vercervecra
hmmm jeden warunek to za mało by przystąpić do Klubu Kaferyjnych Nołlajfów ...przykro mi:) a Ty się ciesz

ja też się uważam za nieudacznicę, bo jestem zdezorganizowana (stąd brak pracy (w sensie aktywności, nie cisnę na jakis nie wiadomo jaki zawód, jeszcze się w życiu napracuję:), ale żaby zacząć) i godnego studiowania na ost roku), nie mam czasu przez to się rozwijać i praca nad psychiką też prawie żadna. nołlajfem nie jestem, bo właśnie jutro idę na imprę:-P -:p i nie będę na kafe, bedziecie musieli czytać co do tej pory napisałam, bo nie będzie nowych błyskotliwych i cennych postów 😭

Gość vercervecra
czyli co? jestem jedyną nieudacznicą na kafe?? z***biście :(

Gość gość
Ale koleżanek mi bardzo brakuje :P facet to nie wszystko! :P a Ty autorko w jakim jesteś wieku jeśli można spytać? :)

Gość gość
mam faceta, nie jestem dziewicą, jestem na medycynie, ale nie mam znajomych. No life?

Gość vercervecra
ja mam 25 lat. stara krowa ze mnie. :( przegrałam życie, a nawet jeśli jeszcze nie przegrałam to z czasem to nastąpi:(

Gość vercervecra
powtarzam raz jeszcze: po raz ostatni! PRAWDZIWY NOŁLIFE SPEŁNIA WSZYSTKIE WARUNKI tj. nie ma faceta, jest dziewicą, nie ma znajomych, dodatkowo może również (taj jak ja) siedzieć całymi dniami w domu, nie mieć pracy, nie mieć żadnych pasji i zainteresowań, nie mieć facebooka

Gość vercervecra
uzależniasz swój sukces od wątpliwych bliskich i stanu c**ki, chciałabym mieć takie problemy >> żartujesz czy jak? kobieto, ja czuję się cholernie samotna, kompletnie nie mam z kim pogadać, mama mnie nie rozumie, żaden facet nigdy na mnie nie spojrzał, jestem nieśmiała i nieatrakcyjna, nie mam pracy...fajnie mieć takie problemy

Gość vercervecra
TeorDioreuschBlyster >>> s p i e r d a l a j, idź na d z i w k i !!

Gość sierść psa
vercervecra czy mieszkasz na pustyni ?

Gość vercervecra
w y p i e r d a l a m stąd bo już ten Zdun zaczyna pisać

Gość tru tru
ja jestem nołlajfem :o :(

kobieto, ja czuję się cholernie samotna, kompletnie nie mam z kim pogadać, mama mnie nie rozumie, żaden facet nigdy na mnie nie spojrzał, x to jest sprawa tych ludzi, nie wiem co ma do Twojego nieudacznictwa niewywiązywanie się mamy z roli mamy jestem nieśmiała i nieatrakcyjna, nie mam pracy...fajnie mieć takie problemy x problemy każdej nastolatki, dobrze, że się przejmujesz, że nie masz pracy, dobry objaw i pierwszy krok do zmiany tej sytuacji, punkt dla Ciebie

Gość olalala778
autorko czemu tak siebie oceniasz brokeninside87 - co ty dziś taka zła? okres masz czy jak? :classic_cool:

Gość gość
Szkoda, fajny wątek... :(

Gość gość
no sorry, ale to niemozliwe... Jak nie masz znajomych, to masz samotne zainteresowania, a jesli nie, to siedzisz caly dzień na fb. Nie jest możliwym spełnienie wszystkich warunków! Viceversa zmień definicję

Gość olalala778
fajny wątek o nieudacznikach? no proszę was...:)

Gość vercervecra
no sorry, ale to niemozliwe... Jak nie masz znajomych, to masz samotne zainteresowania, a jesli nie, to siedzisz caly dzień na fb. Nie jest możliwym spełnienie wszystkich warunków! - niemożliwe a jednak . oto moje życie

Gość olalala778
brokeninside - no ty zawsze taka empatyczna a ty proszę wyśmiewasz autorkę. ps jestem kobietĄĄĄĄ:) :)