Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnetaSobieraj

promocja w Speak Up

Polecane posty

Gość AnetaSobieraj

Korzystał ktoś z tej zimowej promocji w Speak Up co można dostać voucher na 100 lekcji?załapał się ktoś?Będę wdzięczna za informację, bo kusi mnie ta szkoła przede wszystkim tym elastyczny planem zajęć,dlatego jak się tam uczyliście lub uczycie napiszcie o tej szkole

Gość AnetaSobieraj
widziałam już to ale dzięki za info:) a możesz napisać coś o ich systemie uczenia, warto się do nich zapisać? chodziłeś/aś?podobno mają jakąś platformę internetową, co tam jest same materiały czy takie lekcje internetowe?

Gość gość
ja nie chodzilam ale kolega chodzil i niesttey nie byl zadowolony. mowil, ze za duzo wszystkiego przez meta, jedynie ze cena niska, ale i tak zrezygnowal o i zapisal sie do "normalnej" szkoly.

Gość AnetaSobieraj
no widzisz co człowiek to opinia, kumpela mówiła mi, że mają tam platformę internetową dodatkowo a swoją drogą, że cisną na zajęciach, przedzwonię do Speak Up i się dowiem więcej "u źródła":)

Gość MateuszH
Ja właśnie siedzę już drugi dzień na necie i szukam szkoły językowej od stycznia. Wczoraj sprawdziłem szkołę Speak up i widzę, że nie wszyscy chwalą. Ale te niechwalebne opinie to jakieś emocjonalne wypowiedzi skrzywdzonych osób. Zero argumentów, aby dowalić. No wiem, że szkoła ciśnie aby się uczyć i wiem, że wymaga, bo im płacimy za to. Gdybym miał wziąć wszystkie te krytyczne opinie do serca to powinienem unikać chodzenia ulicami, gdzie mają lokalizacje szkół. Sprawdziłem ich ofertę i wydaje się być atrakcyjna. Byłem nawet na Puławskiej dziś i dostałem wyczerpujące informacje na temat kursów i tej ciekawej promocji. Najważniejsze to po prostu przeczytać umowę, jak wszędzie.

Gość AnetaSobieraj
MateuszH mądrze piszesz:) no właśnie pisałam, że człowiek co opinia, zresztą przejdę do oddziału Speak Up na Al. Jerozolimskich i zapytam czy mogę posiedzieć na jakiejś lekcji pokazowej, wtedy od stycznia taki kurs z tymi darmowymi lekcjami byłby jak znalazł:)

Gość gość
Uczyłam się w Speak Upie. To dobra szkoła - jestem zadowolona z postępów.

Gość AnetaSobieraj
wiecie co dzwoniłam do nich i powiedziano mi że na taką lekcję pokazową jak najbardziej zapraszają potem mam się spotkać z babeczką w sprawie omówienia kwestii finansowych, ta promocja z voucherami na 100 lekcji trwa nadal więc trzymajcie za mnie kciuki jutro. Uwaga Speak Up nadchodzę;)

Gość gość
A w jakim mieście się zapisujesz? Bo to przecież szkoła, która jest w wielu miastach.

Gość AnetaSobieraj
z Warszawy:) przecież wyżej napisałam, że przejdę do Speak Upa na Jerozolimskich i od stycznia startuję, bo zajęcia pokazowe super, lektor młody, przystojny i uśmiechnięty, grupy nie za duże no i w samym centru Wawy

Gość marlenka191
To Ci motywacja :) Lektor przystojny, ale fakt mają filię w wielu miastach i właściwie gdzie byśmy nie mieszkali to jakiegoś większego problemu z dojazdem nie będzie. Mała grupa, w niej nie jesteśmy anonimowi i w zależności od ambicji, ale normalnie człowiek stara się być lepszy od kolegi.

Gość AnetaSobieraj
dla mnie to że lektor w jest przystojny to największa motywacja Marlena;)a tak na poważnie byłam dziś na zajęciach i to był strzał w dziesiątkę, fajne zajęcia i przede wszystkim lektor konwersuje a nie udaje, że z nami rozmawia

Gość gość
Akurat TFLS tez często organizuje różne promocje na kursy, ale to dobrze bo klient zawsze zyskuje.