Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana_niewiasta

Zakochałam się w pewnym kafeterianinie

Polecane posty

Gość gość
nie mam za dużo pieniendzów ale nie rozumje dlaczego mam ciebie zrazu utżymywac, że co? że niby jak jesteś troszeczke zabawna to lepsza jesteś i od razu mam dobie buty szorować eurocentówkami? poza tym siem namyśliłam jednak jak napisałaś o grubych i wielkich że to nie dla mnie, ale pisz pisz bo dobrze mnje to na jelita działa i załuż sobie nick to bende cie śledziła z wielkom ochotom i rechotom

Gość zakochana_niewiasta
i nie w zbereźniku

Gość gość
Ale brzydki chłopak tu pisze ojojoj. Nie dość, ze syn Boży, poczenty czarodziejsko moco to jeszcze takie wyrazy używa. A kto Cię tak nauczył? Matka twoja, Maryja? Czy joZef? Znam ja takich co publicznie swientych zgrywajo, a w domu kury* paso.

Gość zakochana_niewiasta
no dobra, zakochalam się w przemku 22 lata :D

Gość zakochana_niewiasta
03.12.13 [zgłoś do usunięcia] zakochana_niewiasta no dobra, zakochalam się w przemku 22 lata smiech.gif - Zazdrosny jesteś? Pisałam już że NIE w tobie, po co się poszywasz trutniu ?

Gość Zakochana w kawależe z portwel
A skond ze, panuenko. Chciaslamcie tylko sprawdzić czy jesteś sknero i czy mi porzalujesz i sie przekonałam. Ja jestem bogaczko, tak sie składa ze pracuje we sklepie w ekskluzywnym butyku i na kasiutke nie narzekam, ale z biedakamu tez nie bende sie wionzac. Dlatego interesuje mie twój status majpntkowy i pozycja w stadzie, wiek Oraz co naj ważniejsze waga, naj lepiej w kilogramach.

Gość zakochana_niewiasta
czy tu pisze jakaś owieczka czy ktoś w ty stylu?

Gość zakochana_niewiasta
może ty a może nie ty zresztą kończę dyskusje z tobą podmiocie zbiorowy :o

Gość gość
ale ja siebie też zawiądłam na ciebie nie rozumisz? majontna, intiligentna, acz sprytna i mnie podpuszczasz od poczontku, zrazu zrozumiałam, że jesteś za mało sztywna, wracajonc do tematu grubości i wielkości, gdybyś chociaż trochu była no to bym przepadła w homosiksualnym świadku, a tak? nijak, ale bendem cie śledziła ci mówie i może jeszcze miłość zakwitnie miendzy wierszami gdzieś

Dupa nie owieczka, nie porownujcie mie do niej ja nie jestem chora!!! Mówisz o tej co swojej ręty szulala? O nie nie! Nie ma mowy. To była nawiedzona baba. Ja tu miałam kiedyś Nika, ale sie nie przyznaje no mie ludzie nie akceptowali. Teraz zaczęłam nowe życie w nowym świecie. Takze moi drodzy karpie diem! Póki nie jest za puzno!

Gość zakochana_niewiasta
podpowiem wam ten człowiek jest wyznawcą wspaniałej ideologii gender :)

Gość zakochana_niewiasta
2013-12-03 21:32:34 to kolejny podszyw

Wyczuwam nutkie sprytu i aronii w twojej wypowießc***Próbujesz ominonc odpowiec na pytanie o wagie. Zgadza sie? Chce znać twój rozmiar zamierzam ci kupić prezęt pod chojinkie :)

A ty z południa polski jesteś prawda? Widzę o twoim akcęcie.

Kochana podaj swoje imię i datę urodzenia, tak sie składa ze ja wrurzko jestem to mogie c***owrurzyc, a co lepsze dostałam tera na Andrzejki nowo kule to od razu se przetestuje. O pytanie daj to ci odpowiem dokładnie. A vzóje ze dzisiej mam wene kink kąga.

Gość gość
mam w sopie dużo aronii i agrestu, to prawdaż, co do moiei wagi to naturalnie warzę adeqatnie, rozmjaruwka 36 jak sie domyślam

Gość gość
jeny jeny jeny, za durzo widzisz, nakryjem się kotzem, pozwolisz? nie chce wrużbów, pisałaś żeś chrystjanka z matki pramatki!

Gość zakochana_niewiasta
Kończę ten temat bo jakiś chaos tu się wdarł. na razie niech pozostanie tajemnicą nick tej osoby

Piosenka dla mojej dziewczyny: Choć nie jestem chłopakiem I nie mam w gaciach jaj To dzisiej znów poczułam Jagby natszet z nowu maj. Moje serce zabiło, A w oku poszet błysk. Tak zrobiło sie miło, To nie Real i nie Jysk. Hej dziewczyno z cycami Jak ty to zrobilas Pewnie tez jesteś brzydka Jednak bajerem zagaiłaś. Lecz pamiętaj kochana Ja hierbate pije z rana Lubię takze jajecznice Będziesz robić mi kocjana? A co z dziećmi, kto urodzi? Kto zaplodni Twojo d**ę? Dasz ogłoszenie do gazety? Czy sprowadzisz fagasow na chalupe? Przemysl dobrze ten zwionzek, Bo ja szukam se robola, Co zarobi mi kasiuty, może tez byc Rolnik z pola. Onojentne mi to w sumie Aby kasa sie mnorzyła Możesz to byc ty kochana, Obys była dla mie miła.

Dawaj to datę i nie pierdziel mi tu głupot. A co myślisz ze rodziny Chrystusowe to nie chce znać swojej przyszłości? I spójrz na Jezusa jak ten sie wyraża yo dopiero jest dla kościoła obraza. Liczę to siedmiu i chce widzieć Ywoje dane a jak nie to bendziesz miała u mie pzerombane.

Spłoszyła s sie jak sarna w lesie.

Gość gość
ja sie zakochalam w offermie

Gość zakochana_niewiasta
nie jest to fubu ani offerma

Gość gość
to powiedz kto

Gość zakochana_niewiasta
dlaczego chcecie wiedzieć?

Gość gość
skoro juz nam tym zawracasz duupe to powiedz :p

Gość Avantiiii
Widziałas chodziaz jego zdjecia ?

Gość zakochana_niewiasta
Tak, jego płomienne włosy lśnily na tle cudownego dywanu. Dywan był latający ;)

Gość gość
HAhahaha, chodzi o ryżego michaua z warszawy :D