Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciowaaaaaa23456

Czy jest tu ktoś kto tak jak ja upija się po minimalnej ilości alkoholu

Polecane posty

Gość gosciowaaaaaa23456

Hej. Czy jest tu ktoś taki? Mi się kreci w głowie po jednym piwie! Serio! Mogę już wypić więcej wódki ale piwo na mnie tak dziwnie i silnie działa. Czasem to aż mi wstyd, bo wszyscy piją i piją a ja sączę jedno piwo i jestem bardziej wstawiona od reszty:) Plusem mojego organizmu jest jednak to, że nigdy nie wymiotuję (nawet jak tracę pamięć). Dziwne, nie?

Gość gość
nie wiem, ja wypijam 4 piwa i nic mi się nie dzieje. Z wódką to nie wiem bo nie piję

Gość gosciowaaaaaa23456
A jesteś kobietą? U mnie jest tak, że piwo - nawet redds albo lech shandy działają na mnie mocniej niż trzy shoty:)

Gość gość
kobieta, widać nie sprzyjają ci trunki, ja mam podobnie po 1 lampce wina

Ja mam niestety/stety mocną głowę, mimo że piję rzadko i praktycznie nigdy się nie upijam, nie miałam czegoś takiego żeby nie pamiętać co robiłam nigdy, więc w sytuacjach w których naprawdę chcę się upić i zapomnieć czy nie myśleć, nie wyrobiłabym chyba finansowo ;) Ale zwykle to tak po 4tym piwie troszkę mi się kręci już.

Gość gosciowaaaaaa23456
Czwartym?!? To brzmi dla mnie jak coś absolutnie niewyobrażalnego:) Ja mam świetny humor po 1 piwie:) A po dwóch to już świat mi wiruje. Za to wódkę dość dobrze toleruję. Mogę jej wypić sporo, kiedyś jako durna małolata założyłam się z kolezanką i wypiłam ponad pół butelki czystej! I się trzymałam na nogach, nawet nie wymiotowałam (chociaż było blisko). Film mi się urwał też parę razy na imprezach ale to jak zmieszałam wódkę, wino i piwo. Najgorzej to reaguję na to ostatnie. Po piwie jak już mówiłam wstawiam się niesamowicie szybko. Z czego to może wynikac?

Gość gość
ja tak mam i do tego działa na mnie baaaardzo moczopędnie:) a do tego to nie smakuje mi alkohol nie lubię i już,ostatnio na weselu zrobili mi drinka do końca nie dopiłam(może 1\4 choć bawiłam się do 6 tej rano.Alkohol mnie dławi,dusi zapach,ale w mojej rodzinie nie jestem odosobnionym przypadkiem,wolimy kefir albo maślankę,mleko,taki dziwny ze mnie przypadek:)

Gość gość
1 / 4 miało być

Gość gość
Z mojego doświadczenia wychodzi, ze wynika to z braku treningu w piciu piwa. Nie jest to przyczyna główna, ale trening zawsze pomaga. Kiedyś ja i mój brat też tak mieliśmy, wódka szła, a piwo średnio, ale paroletni trening robi swoje :)