Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszeoporady

Jaki podkład polecacie jeśli chodzi o porządny skład

Polecane posty

Gość proszeoporady

Ja próbowałam kilku ale żadnym nie jestem zachwycona na dłuzśzą metę. 1) Sephora - puder sypki 2)Clinique - podkład redness solution (tworzy maskę) 3) Bare minerals - za małe krycie 4) Estee Lauder Double Wear - strasznie wysusza 5) Diorskin Forever - alkohol wysoko w składzie 6) Vichy - aera teint - mam obecnie i to jest największe g***o na świecie- ciemnieje na twarzy i śmierdzi alkoholem Zastanawiam się teraz na givenchy o przedłużonym działaniu, może ktoś miał? Jaki jest jego skład (w miarę przyjazny dla skóry czy nie?)?

A powiedz jeszcze jaką masz cerę, tłustą, mieszaną, suchą, normalna, problematyczna, czego oczekujesz od podkładu?

Gość proszeoporady
Mam cere mieszaną w kierunku suchej oraz Atopowe Zapalenie skóry. Nie mam pryszczy. Ale za to mam straszne rumieńce i tendencję do czerwienienia się więc chodzi mi o krycie.

Hmmm z kryjących to dobrze kryje Revlon i jego tańszy odpowiednik z Paese, ale nie wiem czy do atopowej cery będzie dobry. Tient ideal z lancome jest bardzo fajny, ale znowu nie kryje tak mocno, jest bardziej delikatny, przy czym jak nakładałam dwie cienkie warstwy to ładni krył :) Ale myślę że może być dobry z Meow Minerals dla Ciebie, czytałam że bardzo fajnie kryję i jak skończę te podkłady które mam teraz, to planuję też go kupić i wypróbować :) http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=32233 I ewentualnie do niego korektor mineralny też, na to najlepiej hydrolat (nie te wody termalne).

Gość proszeoporady
Dzięki:)

Gość gość
zielona baza pod podkład na zaczerwienienia.

Gość gość
Ja probowalam wielu i i tak wracam do Maybeline. Mam sucha delikatna skore. Ten nie wysusza, ladnie wyglada, w zyciu bym nie pomyslala ze cos tak taniego moze mnie usatysfakcjonowac.