Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rodzyn

Schwarzkopf Gliss Kur ODŻYWKA

Polecane posty

Witam ! Czy któraś z Was używa może ekspresowej odżywki do włosów Gliss Kur'a ? Mam fioletową, jest ok, ale z chęcią przetestowałabym pozostałe. Których używacie, które z nich są według Was najlepsze ? Może polecicie jakieś inne odżywki w sprayu ? Mam cienkie, sianowate włosy (jesień i częste farbowanie ) chciałabym doprowadzić moje kłaczory do ładu. Chętnie posłucham opiniiii :D Pozdrawiam !

Gość gość
Hej. Ja mam podobny problem z włosami. Uzywam szamponu, odzywki i maski z serii gliss kur do wlosow bardzo zniszczonych ( czarne opakowanie ) , do tego jedwab na koncowki i jest okej ;)

Gość gość
Jak chcesz doprowadzić włosy do ładu to wszystkie gliskury wyrzuć do śmietnika a poczytaj i zacznij stosować rzeczywistą (czyli faktycznie odżywiającą a nie maskującą stan włosów pod kilogramem silikonów) pielęgnację. Poczytaj np. u Anwen: www.anwen.pl/2011/11/pielegnacja-wosow-bardzo-zniszczonych.html

Właśnie myślałam nad czarnym, wszystko spoko, ale szampon mam mało aromatyczny w zapachu a ta linia też nie pachnie ładnie, a mam fioła na pkt pachnących włosów :) gość, czytałam artykuł, bardzo ciekawy, ja nie prostuje (mam proste) nie suszę, nie rozjaśniam, podcinam regularnie, nie mam mega długich, stosuję jedwab, myślałam o zabiegu z keratyną, tylko po tym włosy są jak dla mnie strasznie ulizane, a niestety trzeba patrzeć też na wygląd :) masz może jakieś fajne kosmetyki na myśli, czy zabiegi bardziej "domowe?"