Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ilość partnerek seksualnych współczesnych mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

Ciekawi mnie, ile dziewczyn zalicza w swoim zyciu przecietny mezczyzna. Nie musi wyrozniac sie wielka uroda,nie mysle tez o skrajnosciach,kiedy to facet nie obedzie sie od wizyty u burdelu? Panowie,wypowiedzcie sie

Gość pluto20
Dla mnie sie raczej jakosc tych parnerek liczy niz ilosc , ja mam 1 stala od kilku lat.

Gość gość
Pluto 29: To szacunek...szkoda,ze zaliczasz sie (jak przypuszczam) niestety do mniejszosci...

Gość na wołanie miła
mój były miał niecałe 24 lata i około 20 partnerek :/

Gość pluto20
e tam szacunek od razu , wystarczy kogos pokochac z calego serca i chodzic ze soba juz kilka lat , wtedy nawet te najpiekniejsze , miss dziewczyny sa niepotrzebne , po co psuc.sobie dlugotrwaly zwiazek :)

Gość gość
Mój obecny partner miał prócz mnie jedną. Jesteśmy razem dwa lata :)

Gość gość
Nie przeszkadzalo Ci to?

Gość na wołanie miła
przeszkadzało, jakoś mnie to umysłowo (nie wiem jak się inaczej wyrazić) obrzydza ale nie dowiedziałam się tego na wstępie :)

Gość gość
Ja niestety rowniez nie... Ale bardzo siedzi mi to w glowie i jak sobie o tym nieraz pomysle,to czuje do niego takie obrzydzenie,zwazywszy na fakt,ze ja bylam dziewica

Gość na wołanie miła
Ja też. Ach ci ruhacze, zabrali nasze dziewictwo o którym marzą prawicy z kafe i sobie poszli w p**du. Chociaż u mnie to ja poszłam.

Gość gość
U mnie nie poszedl... Twierdzi ze kocha mnie najbardziej ze wszystkich,z ktorymi dotad byl i szanuje za fakt dziewictwa..tylko ja mam dyskomfort umyslowy

Gość pluto20
skomentuje to tak: jak suka nie da , to pies nie ruszy , a jak da to juz jej problem :) bez urazy :)

Gość na wołanie miła
miło, że nie poszedł :) mój też tak twierdził, ale wiesz czasem jednak nie można żyć razem. Ten mój miał nawet sytuację gdy przychodziła do niego laska tylko na seks, a ona miała chłopaka, ale jej nie zaspokajał, nie lubię takich historii :) nie pytaj swojego o to, lepiej nie myśleć i niech liczy się to co tu i teraz.

Gość na wołanie miła
Psów chyba nigdy nie widziałeś :P

Gość pluto20
hrhr a to d****a z niech xD

Gość gość
No juz osobny temat...z reszta od pewnego czasu zboczylismy z glownego watku;) moim zdaniem pluto 20, w tym wypadku nie kobiety powinny byc negowane,no chyba,ze te sposrod wielu wczesniejszych...trudno. Z moich spostrzezen wynika ze kobiety wcale nie szukaja casanovy i gdyby mogly wybrac to wiekszosc chcialaby jednak o wiele mnie doswiadczonego,niz "puszczalskiego" faceta

Gość gość
Na wolanie miła: mam to do siebie,ze drazylam takie tematy i moj akurat nie mial tego typu historii,ale za to inne,ktore tez nie sa dla niego na korzysc...chcialam wiedziec o roznych rzeczach,jak juz zaczelam o to i owo podpytywac****oznalam ilosc wczesniejszych jego panien

Gość na wołanie miła
bo większość już śpi, to ktoś musi rozruszać temat, a nie będziemy powtarzać tych samych informacji ;D

Gość gość
Raczej nie spi,tylko dup**y,zeby mogli podniesc swa statystyke...

Gość gość
"Raczej nie spi,tylko dup**y,zeby mogli podniesc swa statystyke..." Dobre, dobre :D

Gość pluto20
Jasne , z opowiesci kumpla co mial duzo seksualnych parnerek ( o ile to nie bajki) wiekszosc kobiet jest puszczalskich. Bo ten to byl taki slodki itp itd to one same rozkladaja nogi , same marza o ksieciu z bajki a pozniej sa tego konsekwencje.Jak pisze "na wolanie mila" mozna wywnioskowac ze same laski sie nie szanuja bo lataja z kwiatka na kwiatek , nie pisze tutaj o wszystkich.

Gość gość
ja mialem 4 kobiety , pierwsza dwadziescia lat starsza mnie rozdziewiczyla , druga moj adziewczyna w LO bylismy ze soba 3 lata ale kochalismy sie rzadko , trzecia kolezanka na studiach dwa lata takich figli ze do dzis sie czerwienie i pisze to z rozmarzonym bananem na twarzy , 4 moja zona . zadnego przygodnego seksu ( minetek i lodow nie licze)

Gość gość
Widze,ze chlopaki niechetnie chwala sie swoimi "osiagnieciami". Poczekam do rana,chyba wtedy predzej sie ktos znajdzie

Gość gość
nie licz ze zrobisz porzadna statystyke, to gorzej niz z pytaniem o rozmiary czlonka, bo tamto mozesz sprawdzic, faceci nawet anonimowo lubia pofantazjowac w tym temacie, niestety, a facet obecny lub byly to powie to co chce, wiele rzeczy moze zachowac dla siebie, szkoda ze faceci nie maja czegos takiego jak blona dziewicza

Gość gość
Gosc 00:46: minetki i lody to tez zachowanie moze nie w pelni,ale jednak bardzo z seksem zwiazane...pluto20:oczywiscie,ze wiekszosc kobiet jest puszczalskich i zgodze sie z Toba,ze pod wplywem chwili i UROKU mlodzienca nie mysla..tylko,ze ironia losu polega na tym,ze wlasnie dlugo wytrwale dziewice dostaja puszczalskiego kolesia,bo wg mnie mezczyzni tez maja swoj rozum i nie musza wcale brac tego,co im "suka daje" jak napisales

pluto20 skomentuje to tak: jak suka nie da , to pies nie ruszy , a jak da to juz jej problem usmiech.gif bez urazy usmiech.gif Wybacz, ale się z tym nie zgodzę, po pierwsze to obraźliwe, a po drugie jak już chcesz używać inwektyw to jak pies nie chce wziąć to suka nie daje. I ciekawa jestem jak Twoja dziewczyna się czuje jak mówisz o kobietach, czyli też o niej suki. Na pewno jej miło :) No chyba że nie jest kobietą.

Gość gość
W przypadku facetow to raczej nie blona dziewicza,a jakis skrupulatny licznik w tych sferach zdalby egzamin ;p

Gość gość
technicznie taki licznik jest do zrobienia :) kto wie, może jakiś młody inżynier z japoni, korei czy ameryki już taki opatentował :D

Gość gość
To jest chamstwo, pluto-piesku, co za ironia. Wiesz czemu, bo czasmi facet bardzo długo zdobywa, jak to Ty nazywasz, takaą "sukę", rozkoch**e w sobie i ona mu "DAJE" :/ siebie z miłości, a on ją potem kopie w tyłek, bo to wszytsko był pic na wodę i chciał zaliczyć, a skąd ona to mogła wiedzieć, jeśli np. bardzo długo go sprawdzała i testowała i zwlekała z pójściem do łóżka??? To zapobiegawczo kobieta ma z nikim nie iść do łóżka, tylko z mężem po ślubie, żeby nie zostać wyrolowaną? I okazuje się, że tak obśmiewany dekalog i kościół a jednak ma rację. Póki pies nie obieca czegoś... :( :/