Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wyrzucić to z głwowy

Polecane posty

Gość gość

Nie potrafie sobie poradzić z jedną sprawą. Jakieś 3 lata temu zakochalam sie w młodszym facecie. To był moj pierwszy facejt, zupełnie wnie wiedziałam jak podejść do takich bliźszych relacji i to niestety była porażka. Dla niego to był tylko seks, a ja na prawde sie zaangażowałam. On powiedzial że nie jest pgotowy na związek, urwał kontakt. Tak na pradwdę to nigdy nie bylismy taką prawdziwą parą, bo jestem starsza. On późniejtraz sie odzywał raz nie- teraz pń czasie wiem, ze tylko na sex, jaj miał ochote. Teraz on nma dziewczyne, zanim sie o nhej dowiedziałam zdradziłją ze mną. Później znów jakiś kontakt ze mną, wtwierdził, że z nią zerwal, a teraz nlkazduje sie że są razem 2 lata prawie. Wyglądają na szcześliwych, on jakis miesiac temu pisal o spotkanie, jakby mnie sprawdzal czy sie zgodze. Mam 28 lat, chąe kogoś na stałe, ale On mi ciagle w głowie siedzi. Co robić?

Gość gość
ble młody niedojrzały szalony gówniarz

Gość gość
co robić ? najlepiej to najpierw zająć się sobą, bo po co ci ktos taki dochodzący, wykorzystuje twoją naiwność, zrobi co chce zrobić, ty jestes pod ręką, a potem wraca do swojej stałej potem znowu skoczek w bok czyli wraca do ciebie , wiadomo po co, i tak w kółko to samo, a gdzie twoja godność? kobiety, człowieka? miej honor i nie wmawiaj sobie ze sie zakochałas, bo nie mozna zakochac sie w kims kto Ciebie nie szanuje. Zakochaj się w wartosciowym człowieku.