Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z zazdroscia

Polecane posty

Gość gość

Jestesice bardzo zazdrosni o swojego partnera? Moja kobieta jedzie np do swojego kumpla na kawe spotkac sie i pogadac i wraca ok 24 - mam do niej pelne zaufanie i dziala to w dwie strony...ale mimo wszystko zazdrosc czy jakies glupei mysli czasem sie klebia w glowie. Oczywiscie chyba najgorsze torobic awantury o cos takiego itd.

Gość gość
zazdrośni są starsi meżczyżni to mi sie podoba , jest guutt:)

Gość gość
co ?:D

Gość gość
Ja jestem zazdrosna o mojego partnera :) Twoja dziewczyna jest nieempatyczna. I wątpie, że czuje coś do Ciebie, jak w głowie jej jest BYŁY.

Gość zajeta_przez_ księcia
nie prawda poprostu ona chce pogadac z nim np o tobie. pogadaj z nia co do godziny by to skrocila ale pozwalaj jej sie widywac z kumplami jak jestes podejrzliwy wrzuc jej dyktafon do torebki bedziesz wiedzial o czym gadaja ale nie polecam. wiecej zaufania

Gość zenuśśśś
Chyba z bajki :D

Gość gosc21
chyba tak :D

Gość zenuśśśś
tereferekukuruku, kto jest traba ? Raz dwa czy i wychodzisz ty ! HA HA HA HA HA HA HA...

Gość gość
za duzo zazdrosci --> brak zaufania --> zwiazek sie sypie za malo zazdrosci --> ,,chyba nie obchodzi go co robie" --> proba wzbudzenia zainteresowania --> udalo sie --> jest ok ...............................................---> nie udalo sie --> zwiazek sie sypie

Gość gość
...do 24 z kolegę -> Związek ? HA HA HA HA HA

Gość gość
najlepiej sie gada z kolegami tak do 24 xd tez jak chcialem pogadac z jakas laseczka to zwykle wbijalem poznym wieczorem z butelka wina jak nie bylo jej rodzicow wtedy sie dobrze rozmawia serio myslisz ze oni rozmawiaja ;D?