Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VectoRrrr

Ratunku jak pomóc psu który jest w agonii

Polecane posty

Gość VectoRrrr

moja 12 letnia suczka z zaawansowanym nowotworem umiera na moich kolanach. żaden weterynarz nie odbiera telefonu, wszystkie przychodnie w okolicy zamknięte. Wiedziałem, że ten moment nastąpi, odkładałem uśpienie... a teraz żałuje. Jak mogę jej ulżyć w cierpieniu? błagam podpowiedzcie coś

Gość VectoRrrr
ma zaciśnięty pyszczek, więc żadnych leków nie jestem w stanie podać. mam igłę i strzykawkę więc może coś rozpuścić i wstrzyknąć? niestety nie mam żadnych środków nasennych itp

Gość cojazrobilam
0 22) 353 50 60 zadzwon na ten numer i popros o przekierowanie cie do kogos kompetentego

A przychodnie całodobowe trochę dalej? :( Biedna psinka, współczuję cierpienia jej i Tobie 😭

Gość VectoRrrr
niestety mieszkam na strasznym zadupiu, najbliższa czynna 55 km ode mnie. (nie wiem czy męczyć dodatkowo psa podróżą, dodam, ze jest to bardzo duży pies i nawet włożenie go do auta jest problemem) tego numeru nikt nie odbiera, chyba ze względu na godzinę

Gość cojazrobilam
58 623-67-22 To jest numer do calodobowej przychodni dla zwierzat w Gdynii. Może ktoś odbierze i doradzi co robic w takiej sytuacji. Tryzmaj się/

Gość gość
a weterynarz nie ma numeru alarmowego? ja też mieszkam na zadupiu, weterynarzy jest w mieście dwóch, ale numery alarmowe (komórki włączone całą dobę) mają obaj

Gość gość
poszukaj musi być jakiś z numerem alarmowym :( wiem co czujesz ja ze swoim umierającym psem siedziałam przez kilka godzin, obaj weterynarze byli wtedy poza miastem, na szczęście to był dzień... trzymaj się ;*

Gość cojazrobilam
I jak? Odebrał ktokolwiek?

Gość VectoRrrr
chwile temu przestała oddychać, dzięki wszystkim za pomoc, pamiętajcie, nie czekajcie do końca z takimi decyzjami. oczy psa, błagające o pomoc.... będzie mi się to śniło do końca życia... ide się wyryczeć, jeszcze raz dzięki

Gość cojazrobilam
Kochanie trzymaj się!