Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linka321

milosc

Polecane posty

Gość linka321

Hej kolezanki..jesli chodzi o milosc co sadzicie o takiej sytuacji...bylm w narzeczenstwie 4 lata ..dodam ze w szczesliwym az do momentu gdy on przyznal sie do zdrady ..mowil ze zaluje itd ale mimo wszystko rozstalismy sie...bolalo bardzo bo kochalam go strasznie noi on niby tez bo ciagle to powtarzal zreszta on nie byl ogolnie typem faceta ktory skacze z kwiatka na kwiatek ale ..mniejsza o to No wiec on teraz ciagle sie odzywa (choc jest z ta co mnie zdradzil) a ostatnio zaczal ciagle pyt o to bysmy sie pobzykali bo za moim cialem tez bardzo teskno...? Czaicie???! Wtf? Przeciez wybral zycie z tamta to czemu do mnie wypisuje..ehhh najgorsze jest to ze to boli...myslicie ze powinnam sie z nim spotkac na ...seks...? Co wogole o tym myslicie? Poza tym wypisuje tez ze zaluje ze zniszczyl sobie zycie itd..ehh nie rozumiem go

Gość gość
jak chcesz sie z nim pobzykac to czemu nie, a tak to zapomnij o nim

Gość gość
Jezeli posiadasz odrobine godnosci i sie szanujesz to absolutnie nie powinnas sie z nim spotykac . Jego zachowanie swiadczy o braku szacunku do samego siebie oraz partnerek .

A cóż to za "szczęśliwe narzeczeństwo", w którym jedno zdradza, a drugie kocha ? W dodatku jest "z inną", a "tęskni za moim ciałem". KOMEDIA rodem z horroru ! :D 🖐️