Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rokporoku

dzieci rok po roku jaki wozek i jak to rozwiazac

Polecane posty

Gość rokporoku

Hej jestem w ciazy, zaraz potem planuję drugą (ze względu na pracę oraz to, że u mnie w rodzinie taki model się sprawdza). Wiem, że są takie wózki rok po roku, ale czy to praktyczne? Od razu kupić taki? Jak Wy byście zrobiły? Mieszkam w domu, wózek może być ciężki.

Gość gość
Jak masz kase to kup bugaboo donkey. Rewelacyjny jest. Mozesz skladac i rozkladac w szerz. Jak idziesz z jednym dzieckiem to masz obok gondoli czy spacerowki praktyczny kosz na zakupy czy zabawki.

Gość rokporoku
niezly ten wozek i cena też niezła Ale fajny Nie ma jednak tanszych rozwiązan? Przecież mnostwo matek ma dzieci rok po roku. Może najpierw kupić jakieś wielofunkcyjny, używany, żeby1-1,5 roku dał rade, a jak się urodzi drugie dziecko, to wtedy kupić jakiś rok po roku?

Gość rokporoku
ale od razu taki kupic i jezdzic nim ponad rok?

Gość gość
1200zł ten czerwony fajny:)

Gość gość
ten bugaboo ta Mucha ma/miala i sie lansowala

Gość gość
a co myslicie, zeby kupic teraz uzywany wielofunkcyjny jakiś dobrej firmy juz za 300zl mozna kupic np. roan, tako. Potem, po 1,5 roku kupic taki dla 2 dzieci w roznym wieku. Po co 1-1,5 roku jezdzic taką kolumbryną? kupować napjpierw 2w1 albo 3w1 za 2 tys, a potem nastepny, tez glupio. A jakby dla pierwszego dziecka wziac tanią uzywkę, której nie będzie szkoda zamienic pozniej na wozek rok po roku?

Gość gość
Kobieto kup normalny wózek . Skad wiesz ze będziesz mogła miec więcej dzieci? albo ze szybko zajdziesz w druga ciaze?

Gość gość
a po co Ci drugi wozek? ja tez mialam dzieci rok po roku, syn mial 18 miesiecy jak sie mlodszy urodzil, mialam normalny wozek, dokupilam tylko taka podstawke na kolkach, jak maly byl bardzo zmeczony to tam jechal na stojaco. Poza tym chodzil wszedzie sam, po co przyzwyczajac do wozka?

Gość gość
nie "drugi wozek" tylko wozek dla dwojga mialam na mysli ;)

Gość gość
Ja mialam graco i byl super mam do sprzedania

Gość gość
no ale jest roznica przeiez, ona moze urodzic drugie, jak pierwsze bedzie mialo np. 14 miesiecy i ciekawe ile wytrzyma na podstawce