Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem znudzona niania

Polecane posty

Gość gość

Otoz pracuje jako niania do dzieci. Dzieci sa dosc duze, od 6 do 8 lat. Rano zawoze je do szkoly, robie sniadanie, wtedy jest ok. Wieczorami mam sie z nimi bawic przez 4-5 godzin, podczas gdy ich mama jest w domu. Nie wiem czy nadaje sie na nianie. Nie wiem jak sie z nimi bawic. Wyczerpaly mi sie pomysly, wykorzystalismy wszystkie zabawki jakie maja, do ktorych nie chca juz wracac. Nawet jak cos rysuja, maluja, a ja siedze z nimi i podziwiam ich 'talent' mysle sobie, co ja tu robie. Te godziny z nimi ciagna sie w nieskonczonosc. Nudza mnie dzieci :( poza tym nie wiem po co ich matka mnie zatrudniala, jak caly czas jest w domu, a dzieci sa na tyle duze, zeby spedzac czas ze soba...czasami mysle sobie, ze wolalabym pracowac w polu bardziej niz dziecmi.

Gość gość
poszukaj innej pracy skoro tej nie lubsz

Gość gość
jestem za granica, nawet nie zarobilam na bilet powrotny

Gość gość
nie traktuj ich jak dzieci, tylko jak równorzędne Tobie

Gość gość
czyli te dzieci musialyby swoj wolny czas spedzac na siedzeniu przed tv albo komp. bo dla mnie to jest najciekawiej spedzony czas :P wlasciwie zabijacz czasu. generalnie nie traktuje ich zle, lubia mnie nawet. Udaje, ze sie swietnie z nimi bawie, ale caly czas patrze na zegarek, kiedy bede miala od nich wolne.

poszukaj sobie w necie może jakieś ciekawe zabawy dla takich dzieci

Gość gość
Oj, nie dziwię ci się, bo pewnie oszalałabym z nudów. Możesz z nimi wychodzić na dwór i grac np. w piłkę? Biegać, robić zawody, iść do parku?