Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pejsaty_Tate

Ile kosztuje utrzymanie młodej dziewczyny w dzisiejszych czasach

Polecane posty

Gość Pejsaty_Tate

Takiej atrakcyjnej 20 latki, blond włosy, zgrabna pupa, duży biust. Ile średnio na takie coś trzeba wydać i jakie ma potrzeby?

To zależy ile sam masz lat, i jaki budżet możesz poświęcić na start. Bo przypuszczam, że dalej trzeba myśleć niestety o większych stratach..;) A tak poważnie;jeśli coś jest do oclenia, wszystko zmienia ! 🖐️

Gość Pejsaty_Tate
Mogę na taką młodą atrakcyjną suczkę przeznaczyć powiedzmy 3 tysiące miesięcznie. Starczy?

Gość gość
zwin w rulonik i wsadz w c**ke...

Gość Pejsaty_Tate
Na tyle na ile będzie młoda i atrakcyjna

Ile masz lat, pejsaty gościu ? Pytam z grzeczności bo raczej nie jesteś w moim typie.

Gość gosc 2
Wy faceci to dziwni jestescie.Ja tez jestem ladna zgrabna a moj maz niema takich problemow ile kasy trzeba wydac.Znajdzcie sobie normalna dziewczyne a nie laske ktora potrzebuje sponsora a nie prawdziwego faceta!!!

Gość gość
a nie wolisz znaleźć sobie kobietę niż utrzymankę szukającą sponsora? taka kobieta mogłaby obdarzyć Cię uczuciem a utrzymanka to taka droższa prywatna d****a, która robi to dla kasy, nie brzydziłbyś się nią?

Gość gość
powinienes brzydzic sie soba a nie nia... jakim trzeba byc kiepskim facetem zeby doplacac kobiecie za bycie ze soba...

Gość gość
Kto szuka, ten znajduje i niech mi ktoś powie, że ludzie nie dobierają się według swojego myślenia i poglądów??!! A pytanie rzeczywiście godne faceta, za którym tylko ciężkim butem rzucić...

Gość Pejsaty_Tate
Jesteście za stare to nie dziwcie się że was Pejsaty Tate nie chce, zdradzę wam kobietki w tajemnicy że Wielka Pejsata Kanaga Pejsatego Tate najlepiej czuje się w towarzystwie młodych i atrakcyjnych dziewcząt. A tak nawiasem mówiąc to Pejsaty Tate ma 48 lat.

Gość Pejsaty_Tate
A tak poza tym to Pejsaty Tate poznaje również starsze kobiety ale chce mieć taką fajną młodą na swoją własność

Gość Pejsaty_Tate
Moje największe pragnienie To nieść koszerne nasienie Biorę co się rusza i co ma dwie nogi A Jeśli mężatka przyprawiam mu rogi ;)

Gość gość
"coś" ? ślubna ci laski nie robi???

Gość Pejsaty_Tate
Pejsatego żona płacze Co wyczyniasz ty łajdacze? ;)