Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polak z krwi i kosci

Murzyn dostal prace a ja nie

Polecane posty

Gość Polak z krwi i kosci

Kilka dni temu mialem interview w pewnej firmie. Bylo nas lacznie 10 osob razem ze mna. Robilismy testy, odpowiadalismy na pytania. Potem byl tzw trial. Szlo mi tak dobrze ze przechodzilem dalej i na koncu zostalo nas dwoch. Ja i czarnuch. Bylem pewien ze dostane ta prace a tu sie okazalo ze oni wybrali czarnucha :o jestem zdolowany. Jak mogli wybrac czarnego a nie normalnego bialego czlowieka? :( normalnie siedze od kilku dni na chacie i mam dola :( :(

Gość gość
wybrali czarnego, żeby nikt ich nie posądził o rasizm!

Gość gość
Teraz takie czasy ze to czarnuch najpierw dostanie prace a potem bialy czlowiek. Zwlaszcza w anglii tak jest. Boja sie czarnych i wola ich od bialych Polakow zeby czasem nikt nie nazwal ich rasistami

Gość wsponienia  letniej nocy
a jak roznica ma kolor?

Gość 0 Terenia 0
Wybrali bambusa, nie dlatego, że był lepszy, tylko dlatego bo bali się posądzenia o rasizm, to się w pale nie mieści co się dzieje w cywilizowanych krajach. Gdzie dzikus ma większe prawa od ludzi na poziomie. Szok :O🖐️

Gość gość
Wybrali bambusa, nie dlatego, że był lepszy, tylko dlatego bo bali się posądzenia o rasizm, to się w pale nie mieści co się dzieje w cywilizowanych krajach. Gdzie dzikus ma większe prawa od ludzi na poziomie. Szok Terenia buhaha ty bystrzacho. Co powiesz na temat białych, którzy nie są na poziomie? (takich jak ty)

Gość 0 Terenia 0
05.12.13 gość - Ja akurat mam kulturę, szyk i klasę, której brakuje Murzynom i Ciapatym oraz ekhem 'kobietom' które z tymi elementami sypiają 😴

Gość gość
Ty kolo kultury, szyku i klasy to nawet nie stalas obok, dziecko. Pochodzisz z patologii i taka wlasnie patologie reprezentujesz tu na forum bo wydaje ci sie, ze jako anonimowa nastolatka jestes bezkarna. Nie wypowiadasz sie na zadne inne tematy np.dotyczace pracy, zarobków, mieszkania, życia itd, bo nie masz o tym zielonego pojęcia. Siedzisz jedynie w tematach o murzynach, ciapatych i Polkach z nimi związanych. I tak w kolko to samo od rana do nocy. Nie znudzilo ci sie to? Twoje slownictwo przekracza wszelkie progi chamstwa, rasizmu, glupoty. Domniemam,,ze w realu nie możesz sobie pozwolić na takie bluzgi wiec tu uwalniasz swoje nagromadzone emocje. Super. Mamusia pewnie nie wie, nie? A tak przy okazji, jeśli mieszkasz za granicą i tak bardzo ci murzyni przeszkadzają to co ty tam dziecko robisz? Po co sie tak meczysz z nimi? Przecież logiczne, ze spotkasz ich w pracy (o ile pracujesz w co watpie), restauracji, mijasz ich na ulicy. Co ty dziecko wtedy robisz? A no nic nie robisz, bo sie boisz :D Moja rada - wracaj dzidzia do Polski, zacznij jakieś studia, bo po zawodowym raczej kariery nie zrobisz no i mezczyzna z Zachodu tez by na taka tępa, bez wyksztalcenia, agresywna prostaczke jak ty nawet splunąć nie chcial. Moze dlatego ciągle go jeszcze poszukujesz hmmm? dziekuje za uwagę.,dobranoc

Gość 0 Terenia 0
Oho, już jakiś ciapacki wycieruch wkroczył do akcji i stworzył nocny elaborat :D Ja swoich poglądów się nie wstydzę i dobrze na tym wychodzę w odróżnieniu od dajmy na to byłych kochanek Simona Mola, które gdy prosiły go o założenie kondoma on posądzał o rasizm 😴 No i chcąc udawać wielce światowe i tolerancyjne je ba ły się z Czarnuchem, który świadomie wtłaczał w nie HIV 😴

Gość gość
Ty kolo kultury, szyku i klasy to nawet nie stalas obok, dziecko. Pochodzisz z patologii i taka wlasnie patologie reprezentujesz tu na forum bo wydaje ci sie, ze jako anonimowa nastolatka jestes bezkarna. Nie wypowiadasz sie na zadne inne tematy np.dotyczace pracy, zarobków, mieszkania, życia itd, bo nie masz o tym zielonego pojęcia. Siedzisz jedynie w tematach o murzynach, ciapatych i Polkach z nimi związanych. I tak w kolko to samo od rana do nocy. Nie znudzilo ci sie to? Twoje slownictwo przekracza wszelkie progi chamstwa, rasizmu, glupoty. Domniemam,,ze w realu nie możesz sobie pozwolić na takie bluzgi wiec tu uwalniasz swoje nagromadzone emocje. Super. Mamusia pewnie nie wie, nie? A tak przy okazji, jeśli mieszkasz za granicą i tak bardzo ci murzyni przeszkadzają to co ty tam dziecko robisz? Po co sie tak meczysz z nimi? Przecież logiczne, ze spotkasz ich w pracy (o ile pracujesz w co watpie), restauracji, mijasz ich na ulicy. Co ty dziecko wtedy robisz? A no nic nie robisz, bo sie boisz Moja rada - wracaj dzidzia do Polski, zacznij jakieś studia, bo po zawodowym raczej kariery nie zrobisz no i mezczyzna z Zachodu tez by na taka tępa, bez wyksztalcenia, agresywna prostaczke jak ty nawet splunąć nie chcial. Moze dlatego ciągle go jeszcze poszukujesz hmmm? dziekuje za uwagę.,dobranoc Nawet jej nie tłumacz, to jest wieśniara z jakiejś pipidówy o zerowym pojęciu o świecie, do tego niedouczona. Od rana do nocy o tym samym - związkach Polek z Murzynami i różnymi, używając chamskich określeń, że jej się to nie nudzi... Bardzo monotematyczna jest. Nie ma pojęcia o niczym.

Gość gość
Każdy ma jakieś hobby :D Terenia lubi rasizm, wyzywać Polki będące w związkach z kolorowymi itp. a wszystko to zna jedynie z tv :D kiedyś tu pisała, źe chciałaby mieć faceta Niemca :D akurat jakiś by na nią spojrzał :D

Gość 0 Terenia 0
05.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość "kiedyś tu pisała, źe chciałaby mieć faceta Niemca" Nigdy nie pisałam że 'chciałabym' mieć Niemca, bo po co miałabym o czymś marzyć jeśli to już zostało dawno spełnione i to nie raz i nie dwa? 😴 "akurat jakiś by na nią spojrzał" Nie jeden Niemiec spojrzał i nie tylko :classic_cool: Ale co taki murzyński trzepak jak ty może o tym wiedzieć? :( Takie jak ty nigdy nie znajdą białego mężczyzny na poziomie, bo ich poziom to asfalt :classic_cool:

Gość gość
Ta jasne dziecko, swoje poglady to ty mozesz jedynie uwolnic tu na forum i nic wiecej. Wiem, ze twoje oczy nie przywykly do czytania czegokolwiek to i pewnie dlatego moj post wydaje ci sie dlugi. W zyciu swoim oewnie nawet Janko Muzukanta nie przeczytałas. Swoja droga, skoncz operowac pojeciami o ktorych nie masz pojecia. Jakos wyraz 'elaborat' nie ma nic wspolnego z moim postem, ale rozumiem, ze chcialas wypasc inteligentnie. Wyszlo smiesznie i pusto jak zwykle, malenka :D Btw, znalazlas wreszcie tego faceta z Zachodu czy wciaz ci sie marzy samotnico? ;)

Gość gość
'chciałabym' mieć Niemca, bo po co miałabym o czymś marzyć jeśli to już zostało dawno spełnione i to nie raz i nie dwa?........ ...... Hahhahah usmialam sie. Dziecko dalej marzy i buja w obłokach. Och ta wyobraznia ponosi nasza kafeteryjna smarkule ;) Btw, Niemcy to mieszancy. Nawet jak jest bialy (rzadko, ale jest) to mieszaniec najczesciej Polki - Niemca, Niemca - Szwedki, Niemki - Turka itd... Niemca to ty widzialas jedynie w tv gowniaro jak sie bryndzlowalas :D 🖐️

Gość gość
05.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość "kiedyś tu pisała, źe chciałaby mieć faceta Niemca" Nigdy nie pisałam że 'chciałabym' mieć Niemca, bo po co miałabym o czymś marzyć jeśli to już zostało dawno spełnione i to nie raz i nie dwa? "akurat jakiś by na nią spojrzał" Nie jeden Niemiec spojrzał i nie tylko Ale co taki murzyński trzepak jak ty może o tym wiedzieć? Takie jak ty nigdy nie znajdą białego mężczyzny na poziomie, bo ich poziom to asfalt I tu się mylisz pusta samotnico :D haha czuły punkt Ciebie żaden, jakikolwiek nie zechce, nawet ślepy i głuchy :D czarny.

Gość gość
'chciałabym' mieć Niemca, bo po co miałabym o czymś marzyć jeśli to już zostało dawno spełnione i to nie raz i nie dwa?........ ...... Hahhahah usmialam sie. Dziecko dalej marzy i buja w obłokach. Och ta wyobraznia ponosi nasza kafeteryjna smarkule Btw, Niemcy to mieszancy. Nawet jak jest bialy (rzadko, ale jest) to mieszaniec najczesciej Polki - Niemca, Niemca - Szwedki, Niemki - Turka itd... Niemca to ty widzialas jedynie w tv gowniaro jak sie bryndzlowalas Spełnione :D miała moment z jakimś ciapatym "Niemcem" w bramie :D stąd te kompleksy. Do związku cię "biały spełniacz" nie chce, bo to byłaby hańba dla szanującego się, białego faceta z Zachodu pokazać się z taką prostaczką :D

Gość gość
'chciałabym' mieć Niemca, bo po co miałabym o czymś marzyć jeśli to już zostało dawno spełnione i to nie raz i nie dwa?........ ...... Hahhahah usmialam sie. Dziecko dalej marzy i buja w obłokach. Och ta wyobraznia ponosi nasza kafeteryjna smarkule Btw, Niemcy to mieszancy. Nawet jak jest bialy (rzadko, ale jest) to mieszaniec najczesciej Polki - Niemca, Niemca - Szwedki, Niemki - Turka itd... Niemca to ty widzialas jedynie w tv gowniaro jak sie bryndzlowalas Spełnione :D miała moment z jakimś ciapatym "Niemcem" w bramie :D stąd te kompleksy. Do związku cię "biały spełniacz" nie chce, bo to byłaby hańba dla szanującego się, białego faceta z Zachodu pokazać się z taką prostaczką :D

Gość gość

Gość 0 Terenia 0
Ile postów, szkoda tylko, że wszystkie pisane przez jedną osobę :), a jest to nie kto inny jak ciapacki zlew! ;) Który zazdrości mi nie tylko urody, wykształcenia (studia i w Polsce i za granicą) ale i tego, że ja wzbudzam zainteresowanie przystojnych, dobrze wychowanych i majętnych mężczyzn z zachodu :) No ale ona może sobie takiego jedynie namalować farbkami olejnymi, oczywiście jak znajdzie wolną chwilę w obsługiwaniu swojej czarnej małpy z Nigerii :D🖐️

Gość gość
"Nie jeden Niemiec spojrzał i nie tylko cool.gif Ale co taki murzyński trzepak jak ty może o tym wiedzieć?" // Fakt. My nie dajemy d**y co weekend innemu gachowu wiec faktycznie mozemy o tym nie wiedziec. Wspolczuje twoim 'rodzicom'. Nie dosc, ze poniesli kleske w wychowaniu takiego bachora jak ty, to jeszcze matka splodzila mlodociana prostytutke :o P.S: Pisze sie "Niejeden" tępaku. Nie z liczebnikiem w tym przypadku piszemy razem. Zapamietaj ciemniaro na przyszlosc, bo nie chce mi sie poprawiac takich niewyksztalconych prostaczek ;)

Gość gość
Serio uwazasz ze wzbudzasz smiech i politowanie tylko wsrod jednej osoby? :D Pokaz swoja fotke. My juz ocenimy czy taka piekna jestes 🖐️ Studia w Polsce i za granica? Nie rozsmieszaj mnie kretynko ;) czekam na fotke :D

Gość gość
I bardzo dobrze,bo jestes niewiele wart...terenia paplaj dalej,jedyne c***ozostaje..

Gość gość
No wiesniaro, dawaj swoja fotke. Udowodnij nam tu swoja rzekoma urode. Wciaz czekam 🖐️ :D

Gość gość
jest : c******* z o s t a j e ale c*** tez moze byc tutaj :D

Gość gość
Serio uwazasz ze wzbudzasz smiech i politowanie tylko wsrod jednej osoby? Pokaz swoja fotke. My juz ocenimy czy taka piekna jestes Studia w Polsce i za granica? Nie rozsmieszaj mnie kretynko czekam na fotke Studia w Polsce i zagranicą :D taaaa i jeden temat - Polki r***ające się z kolorowymi lub coś o ciapakach. Bardzo ambitna studentka. Nie jest w stanie :D myśli, że coś napisze głupio i nikt tego nie może zweryfikować. Na młodocianą prostytutkę też trzeba się nadawać ;) a nie wypisywać głupoty z kim to się nie sypia pod trzepakiem, głupia dziewucha.

Gość gość
Ja o swojej urodzie tu nie pisalam,tylko o znikomej wartosci autora i tereni...

Gość gość
ok-zostawiam,jako,ze poza mna rozmowa :D

Gość 0 Terenia 0
05.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość "czekam na fotke" Lepiej zaczekaj na to jak ci twój habibi założy siłą burkę na ten twój krzywy ryj :D Wtedy będę się śmiała głośno i długo :classic_cool:

Gość gość
To gdzie są c**przystojni, majętni kulturalni biali faceci z Zachodu? Nie przy twoim boku! :D wolą lepsze :)