Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam problemy emocjonalne

Polecane posty

Gość gość

wstyd mi o tym pisać po mimo to że pisze anonimowo.. mam problemy emocjonalne poniżam się sama czasem nawet się samo okaleczam mam chłopaka i głupio gada że mam u niego pomoc i mogę na niego liczyć ale tak naprawdę jak chce porozmawiać to go nie ma nawet w domu. czasem już nawet myślałam o tym aby po prostu umrzeć świat byłby wtedy o wiele lepszy i piękniejszy jak by mnie nie było.. ale nie mogę bo mam syna i muszę się nim zajmować bo ojciec dziecka nie chce znać małego. gdy rozmawiam z parterem to od razu go wyzywać i na niego krzyczeć za chwilę go przepraszam ale później od razu zaczynam się sama wyzywać i poniżać.. co może mi pomóc tylko proszę nie każecie iść mi do psychologa i nie wyzywajcie mnie bo nie piszę po to abyście mnie dobili tylko proszę o pomoc

Gość gość
Pomóc Ci moze jedynie psycholog. A czemu tak się boisz psychologa? Przeciez on jest od leczenia duszy.

Gość gość
no ale co chcesz zrobić sama? nie ma innej rady. psycholog/psychiatra. trzymaj sie.

Gość To nie wszystko
Witam- z Twojego postu wynika ze masz powazny problem i sama sobie z tym na pewno nie poradzisz- niestety.Chociaż wzbraniasz się od wizyty u psychologa, to mimo wszystko musisz pójść! Forum na pewno Ci nie pomoże, zwłaszcza to srodowisko które obecnie tutaj przebywa.Zrób to dla siebie i dla dziecka.Żaden facet nie wytrzyma z Tobą jeżeli nie zmienisz swojego zachowania.Dobrze Ci zycze i radzę żebys mnie jednak posłuchała j/w napisałam.Pozdrawiam.🌻🖐️

Gość gość
nie chodzi że boje się psychologa ale nie chce rozmawiać o tym wszystkim z obcymi osobami tu pisze anonimowo a tam by mnie znali a ja nie chce być wytykana palcami

Gość gość
Jak pójdziesz do psychologa to bedziesz rozmawiała tylko z nim i z nikim więcej. Jego obowiązuje tajemnica słuzbowa - nikomu nie wypaple. Nie jest łatwo mówic o sobie, nieraz te spotkania sa bardzo ciężkie emocjonalnie, ale niekiedy jest to jedyna droga do własnego szczęścia.

Gość gość
dziś porozmawiam z moim chłopakiem na temat psychologa jeśli będzie mnie wspierał to pójdę a te spotkanie czy terapię może mi ona pomoże

Gość koallamm
ta...psycholog pomoże, jak przypadkiem trafisz na jakąś życzliwą osobę, która nie potraktuje cię jak dopust boży. Jest taki telefon zaufania Anonimowy przyjaciel, całodobowy w Olsztynie, tam siedzą życzliwi ludzie. Możesz tam spróbować. A przed typkiem, co nie chce znać własnego syna się nie płaszcz. Poszukaj dziecka do bawienie, czsto mamy szukają takiej mamy coby drugie też bawiła jak one pracują. Na dziecko do lat 3ech państwo opłaca składki, jeśli jesteś nianią (jako niani opłacą tobie od najniższej krajowe, tj. 1680zł brutto od 2014r. a teraz to jest 1600zł brutto)

Gość amanama
Ja z takimi właśnie problemami postanowiłam zgłosić się do psychoterapeuty. Jestem mieszkanką Krakowa, więc swoje kroki skierowałam do polecanego http://centrumterapiiwiosenna.pl/ to była dobra decyzja.