Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy jestem w ciąży

Czy jestem w ciąży

Polecane posty

Gość Czy jestem w ciąży

od jakiegoś czasu uprawiam z moim chłopakiem sex ostatnio się bałam że mogę być w ciąży ponieważ tyję dużo jem mam podwyższoną temperaturę ciała ,z chłopakiem współżyłam w dni płodne ale stosowaliśmy prezerwatyw , strasznie bolą mnie piersi mam zawroty głowy, strasznie boli mnie podbrzusze, czasem nastrój mi się tak psuje raz mówię chłopakowi że jedziemy na imprezę a za chwile że nie i tak w kółko aż do kłótni dużo więcej potrzebuje snu w poprzedni poniedziałek dostałam okresu i przestałam się tym martwić do bólu przywykłam aż do dziś kiedy koleżanka mi powiedziała że można być w ciąży i mieć okres ... czy to prawda?

Gość gość
okresu w ciaży nie ma ale mogą być krwawienia które kobiety biorą za okres. Zrób test.

Gość gość
czy możliwe jest mieć normalne krwawienie w czasie ciąży ? Nie plamienie, tylko krwawienie

Gość gość
Czasem jest ono mylone.Słyszałam tutaj wiele opinii, że to plamienie nie krwawienie ale ja miałam "okres" spóźniony o 5 dni, był krótszy bo zazwyczaj trwał 7 dni a wtedy 5 i troszkę mniej obwity ale na pewno plamienia nie przypominał