Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina363

plamienia implatacyjne czy zawsze występują

Polecane posty

Gość ewelina363

staramy sie o dziecko juz 3miesiąc zawsze miałam co miesiąc plamienia implatacyjne 3dniowe a w tym miesiącu nie mam czy to może być spowodowane ze może podkreślam może być oznaką ciąży czy nie zawsze? do @brakuje mi 8 dni i nie chciała bym jeszcze robić testu.

Gość gość
U mnie nie było

Gość gość
Co mialas comiesiac??? Ale z ciebie niedouk matko i ty chcesz spłodzić potomka z taka głupota?? Plamienie implantacyjne co miesiąc??? To co miesiąc w ciąże zachodzie z??? Wiesz co to jest plamienie implantacyjne?? Jest wtedy gdy zarodek się zagniezdza w macvicy co oznacza ciąże wiec na pewno nie masz tego co miesiąc tepaku

Gość ewelina363
no dobrze ale nie musisz wyzywac czy ja tu na kogoś najezdzam?? tak mam co miesiąc takie plamienia 3dniowe i co cię to dziwi

Gość joasia888
nie przejmuj sie takimi ludźmi ją też mam takie plamienia jak ty 3,4dniowe i też co miesiąc a gdy zaszlam w ciążę to nie miałam życzę powodzenia

Gość gość
Te wasze plemienia to plemienia okoloowulacujne a nie implantacyjne oj nieuki co wy na biologii robilyscie... Jak wy starcie się o dziecko jak wy pojęcia o podstawach nie macie

Gość Brunet196cmC
Podstawa to posuwanie.

Gość ewelina363
dobrze pomylilam sie ulzylo Ci owulacyjne chciałaś napisać:p i juz sie uspokoj kochana

Gość ewelina363
dla tych którzy mnie ocenią chciałam sie poprawić ze chodziło mi o plamienia owulacyjne nie implantacyjne

Gość Jjjjjjjgcdghhu
Plamienie implantacyjne to jednorazowe plamienie, napewno nie trwa dwa czy trzy dni. Ty raczej masz plamienie okoloowulacyjne, albo poprostu cos nie tak z hormonami, najlepiej skonsultuj sie w tej sprawie z ginekologiem. Skoro masz tak co miesiąc to napewno nie implantacja.

Gość ewelina363
ale ją juz napisałam ze chodzi mi tu o okoloowulacyjne nie implantacyjne i zawsze mam tak co miesiąc byłam u ginekologa i wszystko jest. porządku ale w tym miesiącu jeszcze nie dostalam a @ mam dostać za 8dni

Gość gość
To znaczy ze nie mialas owulacji w tym mies wiec czekaj na okres bo wciazy niejestes

Gość gość
nie prawda nie ma regóły ja raz miałąm plamienie raz nie miałąm, raz brzuch bolała jak cholera a innym razem tylko śluz a w cyklu w którym zaszłam nie miałąm plamienia

Gość gość
nie miałam ani plamień owulacyjnych ani implantacyjnych.

Gość gość
Ja nue milam zadnych plamien ani nic takiego.

Gość gość
najczęściej nie wystepuję, z tego ci mi wiadomo ;)

Gość gość
okołowulacyjne też nie trwa kilka dni, jak trwa, to jakieś zaburzenia hormonalne.

Gość gość
u mnie to okołoowulacyjne zawsze maksymalnie kilka godzin, czasem jest, czasem nie ma, ale też nie da się tego np.z miesiączkowym plamieniem pomylić, jest inne, ostatnio np. tylko bolało mnie podbrzusze nie było plamienia, byłam w 2 ciążach i żadnego plamienia implantacyjnego nie miała.