Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasieńka94

Jak wyglądacie znak zapytania

Polecane posty

Gość madziała
Cześć dziewczyny ja mam 16 lat i mam na imię Madzia 162 cm wzrostu, blondynka, 50 kg, mam seksowną dupcię lubię jak idę szkołą to kręcę dupcią i faceci się za mną oglądają też jestem ładna jak wam się podobam dziewczyny :*

Gość Kasieńka94
Też jesteś piękna Madziu 👄 i ja też lubię jak facec***atrzą na mój tyłeczek :) ;) 👄 🌼 ❤️

Gość madziała
dziękuję Kasiu :*

Gość Kasieńka94
Nie ma za co :) Ja już muszę kończyć pa dziewczyny i chłopaki do jutra ;) paaaaaaaaaaaaaa 🖐️ 👄 ❤️ 👄

Gość gość
No ja już jestem stara ;-) Mam 28 lat, 176 cm wzrostu i ważę 60 kg. Mam mały biust, ale to dobrze bo mój facet taki lubi. Twarz raczej przecietna-jedynie oczy przykuwają uwagę - są duże, zielone. Mam dłuuugie super zgrabne nogi ale za to praktycznie brak wcięcia w talii (ćwiczę ale po prostu taką mam sylwetkę). Nie mam kompleksów. Może nie jestem idealna, ale jak na mój wiek i fakt że mam dziecko - uważam swoją figurę za całkiem niezłą. Podobno wyglądam na młodszą (jednak nie mnie to oceniać). W sumie ostatnio musiałam pokazać dowód jak chciałam kupić piwo :-) Uznalam to za komplement :-D

Gość sfrustrowany kastrat
Nienawidzę takich słodkich idiotek!

Gość gość
hej to teraz ja, jestem piękną małą lolitą, uwielbiam kusić dojrzałych mężczyzn, młodziakami gardzę, jestem malutka tylko 163 wzrostu, ważę mało niecałe 44 kg, ale mam piekne wcięcie w talii, cycuszki nie za duze ale bardzo jędrne mój kochany uwielbia je ssać, nóżki mam chude a tyłeczek okrąglutki i jędrny ładnie sie wyróżnia na tle zgrabnych nózek ;)) lubie ubrac miniówke i patrzec jak faceci slinią sie na widok mojej pupki okrąglutkiej. poza tym mam piekne duze usta, piekne piwne duze oczka, włosy jasny brąz dosyć długie :) i powiem wam ze jestem śliczna ❤️ pozdro dziewuszki kochane i szczególnie Ty kasienko 🌼 ❤️

Mam pytanie. Czy 26 letni prawiczek miałby szansę u którejś z takich ładnych dziewczyn?

"i już się najazd zaczął...dobrze, że dziewczyna ma takie mniemanie o sobie. Każdy powinien umieć wymienić chociaż 5 swoich zalet " Już lecę założyć temat z moimi zaletami :D🖐️

Gość gość
u mnie nie, mam juz mojego ogiera :) jets nam cudownie, kiedy sie kochamy jestem w niebie :)

Niech mi któraś dziewczyna atrakcyjna powie czy 26 letni prawiczek ma szansę na atrakcyjną dziewczyną?

krwawa - to zakładaj. Lepsze to niż masa tematów "mam małe cycki, duże dłonie i krzywy nos...chcę się zabić". :P

Ta ma farta twój "ogier" ja nigdy nie miałem dziewczyny i nie uprawiałem nigdy seksu 😭 ale mam pytanie czy jeśli nie miała byś faceta to 26 letni prawiczek miałby u ciebie szansę?

Gość gość
nie, jestes zerem, pieprzony robak, pogardzam takimi prawikami nie dorastasz mojemu Ogierowi do pięt :) ajjj aż mnie naszła ochota na zrobienie lodzika mojemu Misiowi, ide dobrac sie do jego klejnotów :) papa

:( :O 😭

Moor, no właśnie mam problem bo ilość moich zalet przekracza objętość tekstu przyjmowanego przez kafeteriuszy i nikt ich nie przeczyta :( Ciężkie jest to życie doskonałych ludzi.

Zraniłaś moje uczucia wiesz o tym? Ale mam pytanie czy jeśli facet by dbał o siebie, o swoje ciało i ubiór i nie był by brzydki z twarzy to miałby szansę być z ładną dziewczyną mimo tego że jest 26 letnim prawiczkiem?

Nie wygląd to co?

Nie jestem zły z charakteru tylko trochę nieśmiały :(

No właśnie Moor :D ­ "Zraniłaś moje uczucia wiesz o tym? " Troll internetowy zranił Twoje uczucia. Ty może pomyśl o jakichś porządnych lekach i terapii? Bo jak na demotach napiszą: "Prawdziwy facet miał 10 partnerek" to jeszcze się powiesisz z powodu zranionych uczuć.

Kwa ! Wystawka zuzych Barbie :D Czy wy myslicie ze facet zatrzyma sie na dluzej przy zielonookim pustostanie z wlosami do pasa :D Zwrostem nie grzesze,jestem zielonoka i blond farbowana.Urodzilam dwoje dzieci i jestem atrakcyjana.Gabaryty nie maja znaczenia.Jeden woli "normalne" inny "wieszaki "a jeszcze inny "okraglosci" i wszystko OK. Ale bezmozgi sa tylko do posuwania. :P

trochę mi smutno... nie to nie. Upyziam się w kocyk, przytulę miśka, i zapykam go w niedoszytą szparkę :)

Gość gość
kochanka franka ale ty pracujesz w burdelu i dziennie obraca cie sto smierdzących pitoków m:D przyznaj sie ze masz aids łiło brudna :O ffeeeee

Smutne jest to co ta prowokacja pokazuje - ludzi niesamowicie w*****a samozadowolenie innych :P

Gość obesrany andrzejek
A co powiecie o mnie piękne dziewczęta. 168 cm wzrostu, 55 kg, penis 11 cm, flanelowa koszula, przetłuszczone włosy, łysieję, ludzie mówią że na widok mojej twarzy płaczą. Jak wam się podobam drogie panie? :) ❤️

Gość Minióweczka
Liczę sobie 157 wzrostu i wagi 52 kg👄Włosy do pasa.Mały zgrabny nosek ,duże piwne oczy,pełne usta .Duże piersi 75C,jędrne pośladki.Ciemna karnacja ,a i blond włosy.Ktoś tu wspomniał ,że ładna kobieta musi być pusta❤️ Co jest nie prawdą.Oznacza ,to że ty masz kompleksy i tylko obrażasz innych co np. są troszkę ładniejsi od ciebie i po co komu tu zazdrościć ?Czy ja zazdroszczę dziewczynom wzrostu ? Nie ,podobam się sobie taka jaka jestem .I nie zamierzam poddawać się operacjom plastycznym powiększaniu piersi,ust itp.

Gość gość
a ile masz latek ? :)