Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY MA KTOS Z WAS CZASEM PROBLEMY Z SERCEM I WYSOKI PULS ALE MA ZDROWE SERCE

Polecane posty

Gość gość

pomimo roznych stu2kan i uderzen podwojnych i pulsu nieregularnego albo za wysokiego.. ja mam masakryczny puls w spoczynku...az sie boje..bo ciagle cos kolo 90 ..:(a mam juz 32 lata i powinnam miec nizszy

Gość gość
Ja tak własnie mam, ostatnio byłam na EKG, ciśnienie miałam 110/90, w nocy ciągle się budziłam, duszności, uderzenia gorąca, a jak się kładłam spać to serce waliło mi okropnie. W nocy drętwiały mi ręce, puchły palce u rąk. Po wizycie u lekarza okazało sie, że to silna nerwica. Zapisała mi lek, ktory biorę rano i wieczorem od tygodnia już i jest znacznie lepiej.

Gość gość
sprawdz tarczyce,ja mialam nawet 120 przy nadczynnosci

Gość gość
Zrobiłam badania tarczycy i nawet FT4 , wyniki wszystkie w normach, tak jak pisałam wcześniej- silna nerwica.

Gość gość
Witaj-ja mam to samo.Lekarka rodzinna stwierdziła,że nerwica-poszlam do kardiologa,mialam puls 100-110-dostalam leki,ktoremusze brać codziennie-no i przeszlo!!

Gość gość
al e taki puls 100 mialyscie w spoczynku tylko w czasie nerwów i stresu,tak.... a nie jak bylyscie spokojne

Gość gość
ja miałam taki puls bez denerwowania sie tego dnia. stres nawarstwiał się dlugo i nerwica potęgowała.

Gość gość
a to tylko raz jak mialas taki puls to nic gorzej jak czesto jest taki

k***a ci wszyscy patolodzy rodzinni stawiają diagnozę nerwica. Mnie też tak zdjagnozował a nawet ekg nie zrobiła p***a. Radzę zrobić echo serca,bo mogą niedomykać się zastawki

Gość gość
nerwica jak byk

Gość soyuncantara
polecam przebadać się u dobrego kardiologa, neurologa, ja jak miałam problemy ze zdrowiem, przebadałam się gruntownie w http://www.nzozpocztowa.pl, dzięki temu wiedziałam DOKŁADNIE co mi dolega..

Gość gość
koniecznie trzeba się udać do lekarza, jeśli pojawia się coś niepokojącego.

Gość gość
Ja na 30 urodziny dostałam prezent od rodziców - badania w medicoverze. na początku ich wyśmiałam, mówię ale mi prezent zrobiliście. Obrazili się, poszłam na badania. Teraz jestem zadowolona, wykryli mi nadciśnienie. Biorę lekarstwa i wiem, ze będzie okej. http//www.promocja.medicover.pl/zdrowie

Gość gość
tachykardia to dzis nic nadzwyczajnego wiekszosc populacji ma podwyzszone tetno, jednoczesnie nie majac problemu nadcisnienia sa jednak przypadki powazne np wysokie tetno moze swiadczyc o ukrytej bombie, czyli tetniaku nalezy wykluczyc ta opcje i szukac przyczyny poprzez kolejne badania :) co nie jest łatwa i prosta droga

Gość gość
wie ktoś co znaczy ten wynik: .. Rytm zatokowy przyśpieszony z częst. ok 100/min. Niektóre pobudzenia przedsionka ze zaberrowanym zesp.QRS. Chodzi o kobietę w średnim wieku.