Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki prezent dla rodzicow meza

Polecane posty

Gość gość

Nie mam wogle pojecia co im kupic na gwiazdke. Myslalam moze o jakims wspolnym preznecie dla ich obojga.

Gość gość
Ile maja lat

Gość gość
u mnie sprawdzają się dla tescia ksiązki, maszynka elektryczna, dla teściowej np.kieliszki na wino+karafka, kijki do nordic walking, perfumy

Gość gość
Rok temu kupilam cisnieniomierz

Gość gość
55 lat tesciu 54 tesciowa. cisnieniomeirz maja

Gość gość
bilety do teatru

Gość gość
stacja pogody, narzędzia dla tescia, kosmetyki

Gość gość
dostali juz stacje pogodowa 2 lata temu.

Gość gość
ale co to za prezent cisnieniomierz i stacja pogody? to tak jak by tesciowej kupic mikser, a tesciowi mlotek, bez jaj. bilety do teatru sa spoko, kijki tez, niech cos z zycia maja

Gość gość
a co jest nie tak w stacji pogodowej, jeśli ktoś lubi takie gadżety?

Gość gość
Podstawowe pytanie- ile możesz wydać?

Gość gościnniee
maz chyba wie co lubia lub potrzebuja rodzice

Gość gość
ale nie mieszka z nimi i widuje ich rzadko. moj to by kupil kosmetyki.

Gość gość
w galeriach na stoiskach są takie fajne ręczniki z napisami, np. mama, tata, teść, teściowa, najlepszy dziadek, najlepsza babcia :)

Gość gość
Bilety ok, może nawet do kina. Kosmetyki są takie oklepane. Teściowej jakąś niebanalną bombonierkę, albo kuferek wiklinowy i napełnij go cukierkami. Albo skórzany kuferek na biżuterię. Pióro wieczne z grawerem. Książkę do poczytania albo jakieś wydanie albumowe. Ręcznie malowana filiżanka. Płyta ulubionego zespołu. Album na zdjęcia. Portfel. Apaszka lub szal. Skórzane rękawiczki. Teściowi koniak albo inny elegancko zapakowany alkohol. Spinki do krawata. Młotki sobie daruj.

Gość gość
Ja kupiłam tacie i dziadkowi stację pogody. Wiadomo, że mężczyźni lubią gadżety: www.terdens.com.pl/product.php?id_product=309 jest fajnie wykonana, ma podświetlenie i czytelny wyświetlacz, myślę że będą zadowoleni

Gość gość
ciężka sprawa, moja teściowa zawsze jest problemem z prezentem, bo jak jej kupiłam świece zapachowe i taki kominek w home&you do nowej sypialni, to zapytała mojego męża czy uważam że u niej w sypialni śmierdzi!!! Jak jej kupiłąm zestaw kosmetyków, to póżniej przy jakiejś okazji mówiła że kosmetykó w do mycia się nie daje bo to nieelegancko. Jak dostała kieliszki do białego wina to stwierdziła, ze do białego to ona ma a nie miała do czerwonego. Jak dostała ksiażke kucharską to stwierdziłą ze są w niej same ciasta a ona nie piecze..........a tak do wiadomosci to ja od niej dostałam:deskę do prasowania, żelazko, zestaw lakieró do paznokci (nie maluję paznokci) ! :)

Gość querka
może jakiś zestaw naczyń, albo chociaż jedno naczynie przeznaczone do zdrowego gotowania? philipiak ma dobry sprzęt, sam Okrasa go rekomenduje, zawsze można dorzucić do tego książkę kulinarną :)

Gość gość
trumne i miejsce na cmentarzu tylko nie pod płotem!

Gość gość
ja moim kupilam wspolny prezent, 2 mega milutkie i puchate koce:) bo ciagle mi zazdroscili mojego:) kalendarz, bo zawsze zapominaja kupic i tez stekaja,ze nie maja, po butelce ulubionego alkoholu ( tesciowa pije tylko okazyjnie i to tylko babskie likiery, ale tez lubi miec da gosci ) do tego ramka ze zdj syna i wnuka

Gość Marta Kowalewska
Bardzo dobry pomysł z tym zestawem naczyń! Książka kucharska również może okazać się wymarzonym prezentem:) Porządne garnki to podstawa w utrzymywaniu zdrowej i wartościowej diety. Garnki marki Philipiak dzięki specjalnie dobranym materiałom i technologiom umożliwiają gotowanie na parze, bez użycia tłuszczu, a także gotowanie w systemie wieżowym, dzięki czemu jeszcze szybciej można przygotować pełnowartościowe posiłki dla całej rodziny. Zachęcam do zadawania pytań oraz do zapoznania się ze stroną http://www.philipiak.pl/ Pozdrawiam, Marta Kowalewska Online Ekspert marki PHILIPIAK

Gość gość
Ja swoim i tesciom zakupilam piekne poscielowe :)

Gość gość
kup jakis voucher do kina albo bilety do teatru, jeśli chodzą.

Gość manoletka
Pani Marto a gdzie poza stroną internetową mogę obejrzeć takim komplet garnków?

Gość IzuśCh
Pani Marto a czy udział w pokazie garnków philipiak oznacza, że muszę zakupić taki zestaw? Proszę o informację, bo na wielu forach czytałam, że tak...

Gość honorrata
Miałam okazję być na pokazie garnków marki philipiak i mogę Ci napisać, że jeżeli nie chcesz to nie musisz nic kupować. Pokaz nie zobowiązuje do niczego, a można na nim poznać zalety tych garnków. Na koniec prezentacji otrzymałam parasolkę, więc warto było iść.

Gość Marta Kowalewska
Potwierdzam tę informację. Udział w prezentacji garnków Philipiak nie zobowiązuje do ich zakupu. Pozostaję do dyspozycji w przypadku dalszych pytań bądź wątpliwości. Pozdrawiam, Marta Kowalewska Online Ekspert marki PHILIPIAK

Święta już minęły, ale prezent dla teściów to problem ponadczasowy, więc podbijam ;) Hm, ja w takich sytuacjach stawiam na coś uniwersalnego :) Dobrą opcją są np, eleganckie filiżanki w stylu tych: http://forum.di.com.pl/threads/9579-Gdzie-kupujecie-buty . Stylowe, a jednocześnie praktyczne. Myślę, że nawet najbardziej wymagającej teściowej się przyda :P

Gość gość
Dopalacz i lubrykant, możesz też dołożyć wibrator jeżeli chcesz się bardziej wykosztować :D