Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość camilalubiskorpiony

Skorpion

Polecane posty

Gość camilalubiskorpiony

Czy to prawda ze mezczyzni z pod znaku skorpiona zdradzaja ? poprosze o szczere wypowiedzi panow , te zdradzane rowniez moga cos dodac od siebie .

Gość Facet Skorpion
nieprawda :classic_cool:

Gość gość
Nieprawda, pomyliło ci się z facetami spod wagi. To wagi zdradzają

Gość camilalubiskorpiony
dlaczego tyle w opisie ich horoskopow zaznacza sie ten problem , bo sa wspanialymi kochankami ? i moze wykorzystuja ten fakt ?

Gość camilalubiskorpiony
nie kieruje sie astrologia ale od czasu do czasu poczytam z ciekawoscia , poznalam jednego skorpiona ale ta ich nieczysta slawa troszke mnie odstrasza

Gość gość
Skorpiony są spoko, szczere, pierwsze słyszę, żeby często zdradzały. Właśnie są zazdrosne i zaborcze raczej o partnera, a nie zdrady im w głowie :P Mówię ci, najgorsze są wagi i bliźnieta, to to zawsze cie zdradzi, r****cze pieprzeni :O

Gość gość
Mąż mnie zdradził a jego znak zodiaku rak.

Gość gość
hehe homik czyli kto?

Gość gosieka
mnie maz blizniak zdradzil

Gość camilalubiskorpiony
Wiec wychodzi na to ze nie tylko skorpiony zdradzaja , jednak nigdzie nie pisze sie na ten temat jak u skorpionow .

Nic podobnego!!!😠 Kto Ci takich bzdur naopowiadał, Może jakiś gdzieś się pojawi.Nigdy nie zdradziłem zony, jesteśmy zgodnym małżeństwem ponad 20 lat.Wkurzyłem się!

Gość camilalubiskorpiony
naczytalam sie troche na ten temat a tu chcialabym posluchac co panowie "Skorpion" maja na ten temat do powiedzenia

Gość gość
Ależ skąd, skorpiony i skorpionice mają podobne charaktery, bardzo erotyczne, seksualne i zaborcze, ALE partnera mają przy tym jednego. Jak ich coś trafi to nie przestają łatwo kochać, dopiero utrata zaufania powoduje że coś się psuje. Ogólnie ze skorpionem jak grasz w otwarte karty w związku (tzn nie zachowujesz się jakbyś miała coś do ukrycia, nie chowasz telefonu, nie wariujesz na temat prywatności - są baaaaardzo podejrzliwe i zazdrosne) to jak z dzieckiem, jak się zakocha to na amen i kocha do bólu ;) Ale też muszą się dogadywać z kimś w łóżku, lubią seks, dużo seksu, dużo dziwnego seksu, bo udany seks jest dla nich bardzo ważny.

Gość gość
dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz czy to pisal pan czy pani ?

Gość camilalubiskorpiony
czy skorpiony maja duże i grube członki?

Gość gość
bo ja mam wrecz odwrotne zdanie ...owszem dziki w lozku i kontroluje strasznie ale czy kocha na zaboj hmmm...

Gość camilalubiskorpiony
ktos sie podemnie podstawia , myslalam ze mozna tu normalnie pogadac .

Gość gość
tylko katolik nie zdradza a tak to wszyscy zdradzają bo katolik wie ze krzywdzi drogo osobę i wie ze to jest od szatana i wystarczy egzorcyzmy np do michała archanioła by przeszły mysli o zdradzie

Gość camilalubiskorpiony
Wiem ze skorpiony sa bardzo erotycznie nastawione ale co to znaczy , ze lubia duzo sexu , dziwnego sexu ?

Gość gość
Wiem ze skorpiony sa bardzo erotycznie nastawione to jest bzdura bo kazdy człowiek moze sie uzaleznic od sexu

Gość camilalubiskorpiony
Panowie Skorpiony czy mozecie napisac jacy narawde jestescie?

Gość gość
Ja jestem skorpionem i mój chłopak też jest skorpionem :). Zakochał się we mnie i walczył przez 4 lata, dopiero teraz jesteśmy razem. To dobry człowiek, mam nadzieję, ze by mnie nie zdradził. Powiedział mi, patrząc prosto w oczy, ze nigdy tego nie zrobi, ale hmmm... no ja jestem nieufnym skorpionem. jest zazdrosny, ja też jestem. Emanuję seksem, on tak samo... Skorpiony - ba - ludzie - jak kochają i im dobrze z drugą osobą, to nie zdradzają :) PS A co, podoba Ci się jakiś facet spod tego znaku? :)

Gość camilalubiskorpiony
Tak i to bardzo . Ale to on mnie zdobywa , przyznam szczerze ze fajne to uczucie . I tak jak mowisz emanuje seksem , jego spojzenia powalaja mnie ale no wlasnie , czy moge liczyc na to ze jak mu sie juz oddam to czy nie wykozysta i nie rzuci zeby szukac kolejnej ofiary . Wiem ze skorpiony oczywiscie o panach tu mowa walcza do konca zeby zobyc swoja zdobycz . Nie mowie nie ale swoje juz przeszlam wiec dmucham na zimne.

Gość gość
To nie jest to że są uzależnione od seksu, bo jak skorpion jest sam czy skorpionica sama to nie r***ają na prawo i lewo, po prostu mają ogromną ilość energii seksualnej i pomysłowość i tym epatują wręcz czasami