Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutasek22

ciagle mysle obylym facecie i nie potrafie zapomniec

Polecane posty

Gość gość
No co mam napisac. nie jest milo i latwo wracac dowspomniec a zwlaszcza tych smutnych, zlych. Zranilam swojego faceta i tylko tyle moge tu powiedziec.. poprostu gdy on wyjechal do pracy za granice ja popsulam nasz zwiazek, na poczatku do pierwszego jego przyjazdu bylo wszystko ok, pozniej juz popsulam wszystko na calego..nie obdieralam jego telefonow, olewalam go z ta nadzieja ze go kocham ale cos mi w tedy odwalilo, ze zachowywalam sie jak nie ja osoba ktora by sobie wczesniej oddala za niego zycie, zaczelam nie odzywac sie, nie odbierac telefonow, olewalam go, klamalam to najgorsze, i nie wiem po co towszystko, tylko i wylacznie z tesknoty, aleteraz zalujeswojego zachowania.. nigdy nie potrafilam mowic o uczuciach mu otwarcie juz mi to kiedys powiedzial, zawsze toon pierwszy calowa, mowil to slowo kocham nigdy pierwsza nie dalam kroku, dla mnie to byla jakas blachoska a dla niwgo to wiele znaczylo..dopiero po czasie o zrozumialam i docenilam.. gdy on chcial naprawic nasze relacje, jakjak pisalam wczesniej olalam go, a co najlepse, mieszkalismy razem, i ja spakowalam jego rzeczy i kazalam mu sie wynosic i napisalam mu ze zrywam z nim jak on byl za granica..teraz nasze relacje sa jak najgorsi wrogowie szczerze tak jest, wciaz do niego cos czuje, ale on nie chce mnie znac, i nie chce juz zwiazku ze mna tak mi sie wydaje..onbyl wierny jak pies, a ja wszystko popsulam i to nie zdrada, poprostu glupota, i nie wiem jak to moge teraz opisac..tesknilam za nim,a el nidy nie umialm okazc tego tak wprost..wolalam by za mnazatesknil on, i wszystko ta tesknota spiepszylam..

Gość gość
hallo..jestes tu ktos???

Gość gość
hallo.. jestes tu ktos i czyta moje wpisy????