Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BARDZO ATRAKCYJNA DZIEWCZYNA STARSZNIE NIEŚMIAŁA WASZE OPINIE

Polecane posty

Gość gość

cześć, mam problem, ponieważ mam taką dziewczynę na studiach. są to studia podyplomowe, zaocznie. Na poczatku wszyscy się na nią gapili- brunetka, szczupła, burza włosów, ubrana w drogie rzeczy, podjeżdża pod uczelnie drogim autem, biżuteria, widać, że kasy ma full. Do nikogo się nie odzywała, siadała zawsze sama , na przerwach nie chodizła z nami do bufetu, itd. Kilka razy jednak okazała się miła, sympatyczna- np. miała jakąś koleżankę w innej grupie, oni pierwsi pisali zaliczenie i przyniosła dla wszystkich zestaw pytań, od tej samej koleżanki pokserowała dla wszystkich notatki, itd..Raz nawet mnie podwiozła na przystanek, jak padał deszcz.Ogólnie na poczatku myślałam, że jest zarozumiała, ale ona jest nieśmiała. Często się czerwieni jak ma mówić coś publicznie,a na ustnym egzaminie profesor pozwolił jej napisać odpowiedzi, bo jąkała się i zacinała ze stresu. Pytanie- jak można być tak bardzo atrakcyjnym, nie być szarą myszką z wyglądu- ubiera się czasem bardzo odważnie, ostatnio miała na sobie kozaki za kolana! a jednocześnie nieśmiałym?

Gość gość
Może nie nieśmiała tylko wyniosła :classic_cool:

Gość gość
ściemnia.

Gość gość
Można tak.

Gość gość
No właśnie na poczatku myśleliśmy wszyscy, że ona jest taka wyniosła, itd... Ale niedawno mieliśmy egzamin, bo profesor wyjeżdża, i był to egzamin ustny. Wchodziliśmy po 3 osoby, i ona podobno bardzo się stresowała, zacinała, i profesor zadawał jej pytania, a ona odpisywała mu na kartce, bo własnie wyszło , że ma takie problemy z niesmiałością!!!!

Gość gość
A pomyśl, ile jest niezbyt atrakcyjnych ale bardzo pewnych siebie osób? Możliwe że ona jest skromna i niezbyt pewna siebie.

Gość gość
Później chwilke rozmawiała z taką dziewczyną, i podobno zanosiła jakieś zaświadczenie do dziekanatu, żeby w styczniu wszystkie egzaminy ustne mogła mieć pisemne!!!!!!!!! I żeby już nie było problemów!!!!

Gość gość
Ale wiecie, ona jest nieśmiała, a jednocześnie z wyglądu mocno (bardzo mocno) rzuca się w oczy - bardzo modne ciuchy, włosy zawsze ułożone, makijaż, paznokcie, samochód też taki zwracający uwagę...Dlatego to sie kłóci!

Gość gość
Moja przyjaciółka jest chyba bardzo podobna.Modne ciuchy,ładna,oryginalna uroda,często słyszę jak chwalą jej urodę itd. Ale ona jest tak naprawdę bardzo nieśmiała i niezbyt pewna siebie,ma sporo kompleksów itd.

Gość gość
Rożne są typy osobowości.

To się nie kłóci. Są ludzie którzy maja fobie przed występami publicznymi i właśnie tak reagują. Jąkają się, stresują. Pomijając to - Można być pewnym swojego wyglądu, a bardzo niepewnym siebie w kontaktach z innymi. Są ludzie którzy z natury nie czują się pewnie przy innych, więc na siłę nie szukają znajomości.

Gość gość
Pewnie ma bogatych rodziców i dają jej na wszystko co che, ż eby tylko wyszła do ludzi i cos ze sobą robiła.