Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezent dla narzeczonej

Polecane posty

Gość gość

Podajcie jakieś niedrogie prezenty na gwiazdkę dla 23-letniej narzeczonej. Nie mam pomysłu na prezent – wszystko już dostała. Zależy mi na czymś oryginalnym za rozsądne pieniądze. Co chciałybyście dostać? Pozdrawiam.

Gość gość
Twarzowa czapke na zime alno fajne rekawiczki

Gość gość
Wszystko? Nie wierzę. Dla jednych "wszystko" to dużo, dla innych mało :-) jakie ma zainteresowania czy hobby? - Może przydał by się jej jakiś sprzęt do tych hobby czy zainteresowań? - Wygrawerowany zegarek, branzoletka, medalion/medalik? Obraz (kopia) jeżeli może ma ulubionego artistę? - Zrób slide show na DVD lub CD z waszych zdjęć z różnych miejsc które miło się kojarzą, z ulubionymi muzycznymi podkładami? - Wieeeeelgachnego misia pluszowego, jeżeli lubi maskotki? - Zestaw pędzli do makijażu z PRAWDZIWEGO włosia. Są drogie, ale o niebo lepsze od syntetycznych , jeżeli lubi się malować - Wykup zestaw ofert so SPA (manicure, pedicure, masaż, etc..) często są oferowane w grupie, musisz tylko wybrać które. - Jakiś program komputerowy (np do fotek jeżeli interesuje się fotografią, fryzjerstwem itp) Ja mam listę długą jak papier toaletowy :-)